返回列表 回復 發帖
今天沒有睡午覺 No power lao...
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 西门兄 於 2009-1-5 12:22 AM 發表

你好啊.... 明天没上班啊........
有 later go to sleep
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-5 12:25 AM 發表
要做靓婆婆架
又話訓 ﹐ 發效啊

各位晚安 ﹐ 明天見

大家 早晨 ~
最近晚上 ﹐ nicnic 好像很忙 wo ,我們好掛你  
原帖由 jnc3688 於 2009-1-5 09:41 AM 發表

新的一天换个新鲜的
張張都咁勁 ger ~
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-5 09:36 AM 發表
婆婆....入左圍.........

14.  大牛小牛揾不到母牛 - 牛年大家揾到只金牛 (mickeybblim) #29
請問 邊道 有得看 ?
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-5 09:58 AM 發表

这几天忙了点
dude , i miss u so much
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-5 10:01 AM 發表
Hi .你好可叫我山棻 or 爺爺都可
點稱呼....

在這樣看,可以投票呀,請多多支持..Very Thx...

www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=566459&page=1#pid14591499 ...
HI ﹐ 你好 山菜 ﹐ 我是 comfit ﹐ 號稱 ~ 爆樓王
投完票啦 ﹐ 我支持 婆婆
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-5 10:09 AM 發表
爆樓王.....勁呀..

有機會帶我去爆下......
哦 老爺帶我去威啊 ﹐你不怕少奶﹐見到我們兩個咁。。。 。。
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-5 10:16 AM 發表
少奶..Who...我不怕

去威....  有無好介紹
我都是最近彈起﹐我都冇好介紹﹐不於找骨精強啦 。。
我又返黎啦~

高層搞乜啊 ??
想我們更加穷
我都亏左60,000 ﹐ 收乜費啊 >。<
以後買野 $100 ger 要給 110 是嗎 ?