返回列表 回復 發帖
原帖由 yng 於 2008-6-23 00:00 發表

他地既脑开始生虫。。。咸既。。。
你老公仔o岩o岩满月!!
原帖由 yng 於 2008-6-23 00:07 發表

无关年龄既事。。。他地一出世就由卵变虫。。。
那就辛苦你一出世就要对住件“虫”
原帖由 yng 於 2008-6-23 00:09 發表
:sleeps: 小女孩要训了。。。 明天早上见。。。
b女, good night 啦
:onion05: :onion05: :onion05: 啦啦啦!!!
Hi,大家好,今次果两公婆又有咩新搞作呀??
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-26 00:54 發表
[quote]原帖由 yng 於 2008/6/25 16:37 發表

你话先咖!我唔要吃冷饭菜汁佐。。。。 食住先341575341576341577341578341579341580341581341582341583341584得 ...
我又要食好o野!!!
大家好,呢到有人无??
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-28 16:01 發表

Missing,我岩到
好O野终于有人理我啦,我可爱的馨馨姐,你好:014:
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-28 16:10 發表
近来好吗?挂住你啊,去左边啊
OK啦,只不过WEEKDAY 比较忙,最近有咩八呀??个两公婆又有咩新搞作??CAMMY妹妹好返d味??她同三哥又点呀??
。。。如我没有你的爱,我没法活得来。。。
原帖由 yng 於 2008-7-5 23:18 發表
你终于返黎啦。。。等佐你好莱。。。
系呀,好忙!!
。。。。今晚我爱的人在散心可惜我太不幸没有份
而他此际可能和情人拥吻,人在庆节我却箭穿心。。。。
有无人系到??
yng yng, 你好!!我训唔到呀!!

。。。。原来你有心但是我想问
日后也许不能再开心
失掉你我已不会做人
如何还留力爱人
原来已受伤但亦算好运
日后已不可能更伤心
纵使到处散心也望着电话做人
期待你对我说我仍然吸引。。。
原帖由 kakaka1668888 於 2008-7-8 03:25 發表
好歌呀
多谢,你老婆仔话钟意我用歌词替心声!!
原帖由 kakaka1668888 於 2008-7-8 04:55 發表

哈哈哈哈..歌詞替心声....今天的愛人是誰..是去告別了..通通都失去..算把,,,,,,,讓我失去
做咩O甘伤感呀?
。。。Tell me why?。。。