返回列表 回復 發帖
用如來神掌.
外星貓E生
原帖由 cck_my 於 2008-10-1 12:22 PM 發表
10月1日慶祝國慶,特别出糧給兄弟帮所有兄弟姊妹,每人TVB$28888  

cck_my 對 整體 共發出 19326072 個 現金 2008-10-1 12:10 PM
多謝啊.
外星貓E生
原帖由 carwing 於 2008-10-1 12:38 PM 發表
第幾式
呢招叫第十一式 "唔識扮式"
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-10-1 09:29 PM 發表

436392 點解我矛嘅?? 
嘻嘻, 咁啱撞到你, 請問你一下電腦問題, 用PC 機好還是 MAC 機好呢.
外星貓E生
原帖由 卡卡龙 於 2008-10-1 09:15 PM 發表
今天过来报到一下
歡迎.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-10-1 09:41 PM 發表

hi~ 火星貓,矛耐矛見你~

當然係pc好D啦,因為多件相容嘛,反乜都得嘛,相容MAC機嘅唔係甘多架咋~
但是現在新出的 mac 機, 已然裝了所有可用軟件, 仲好鬼靚tim , 又無CPU.

但 PC 機有好多嘢都要買, 計起上來價錢差不多啦.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-10-1 10:19 PM 發表

@@ 矛cpu?? 甘佢用乜野運行同計算呀??

mac機我真衹見過,未用過啦,衹知可用軟件唔係甘多同廣泛啦~
http://www.apple.com/hk/imac/

這一個, 你看過嗎.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-10-1 10:39 PM 發表

的確好靚,mac機是出名外型靚的,拔如果要買,你要考慮可兼容軟件唔多,分分鐘下下要買正版軟件,要識維修的人亦唔多,一有事起上黎下下要返原廠整,而且維修費用一定唔會平,化算嗎??

拔佢都有一定支持者,一定有其優點,至於好處係乜,我未 ...
謝謝你啊, 我也在考慮中, 不過聽售貨員推介就真是很好, 不過我的電話要跟PC同步, 他說可以同時載入window,
而且可以選擇 Mac/Window 來boot 機, 又話mac機的防火牆比 window 強, 可以不需要年年換更新防毒, 所以值得考慮一下.
不過都多謝你的意見, thank you.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-10-1 10:59 PM 發表

說話兩邊走,<又話mac機的防火牆比 window 強> <<< 強不強睇多唔多人用啦,小人用自然小破壞者啦~ 
我也同意.
外星貓E生
又來頂一下.
外星貓E生
原帖由 aaronswe 於 2008-10-2 12:40 PM 發表
halo.. im new here...!多多指教。。
你已經是老新人了,  有都學晒啦.
外星貓E生
又繼續等.
外星貓E生
對唔住, 支持你唔住, 不懂玩股票.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-10-2 08:07 PM 發表

437854 等甚麼??
等你回來答訕.
外星貓E生
原帖由 真爱难求 於 2008-10-2 09:13 PM 發表

猫仔。。。。437900
殺手追到來呢度.
外星貓E生