返回列表 回復 發帖
靚姐生日, 送首冧歌比你聽, 祝 生日快樂 身體健康!

I can't give anything but my love.

評分次數

• vwwo

外星貓E生
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
樓上各位早晨.
外星貓E生
原帖由 街头霸主 於 2008-10-16 11:01 AM 發表
我还没有帮嘻嘻~~~
谁要收我~~~
來這裡, 入兄弟幫吧, 歡迎加入.

http://www.tvbnow.com/plugin.php?identifier=family&module=family&action=view&fmid=37
外星貓E生
原帖由 rosas 於 2008-10-16 11:21 AM 發表
一早起床都迟15分钟。。。返工差不多ngam  ngam9点钟。。。
依家做地野都黑眼睡。。。如果见到床旁边我一早跳过去睡
早呀, 阿E.
外星貓E生
原帖由 nestlemilo 於 2008-10-16 11:53 AM 發表
大家好r!

小弟好少黎兄弟幫e 度, 今日等我留低pet 口水先! 
有無三聚青胺架, 唔好扇我地喎.
外星貓E生
原帖由 rosas 於 2008-10-16 12:02 PM 發表
12点咯。。。吃午餐咯。。。爽阿!!!
可以吃到2點仲爽.
外星貓E生
原帖由 nestlemilo 於 2008-10-16 12:15 PM 發表

你好r,  

我叫mei 6,   點稱呼?

冇la, 剩係得so 單紅! 拿, 俾你睇o下la 
叫貓貓啦

都無激你就咁快嘔, 來多d 激下你,  等你心臟活動多d, 無咁易嘔血架.
外星貓E生
原帖由 rosas 於 2008-10-16 12:43 PM 發表

可以~~上司不再公司。。做蛇后都没问题~~
一定沒問題, 老板都要聽你指揮, 蛇后真捧.

外星貓E生
原帖由 nestlemilo 於 2008-10-16 01:00 PM 發表

HAHAH, 我地做個朋友仔la甘 

貓貓? 5通同mickey 婆婆有關? 
是啊, 我在婆婆樓住, 喜歡搞搞震.
外星貓E生
原帖由 rosas 於 2008-10-16 01:14 PM 發表

啊哟我又要开工。。。要format电脑。。头痛下
中毒了嗎, 加油啊.
外星貓E生
原帖由 真爱难求 於 2008-10-16 01:21 PM 發表

猫仔。。。我来看看你
多謝你啊, 真難.
外星貓E生
原帖由 rosas 於 2008-10-16 01:33 PM 發表

我的亲戚的孩子的电脑玩到window missing file进入不到window。。。够力
阿姨我用boot cd window repair的后来需要admin password..问回亲戚也不懂什么密码
那么买电脑来做~~~74我了
后来没办法只好format咯。。 ...
CCK大佬的電腦好叻, 你問他, 他會教你啊, 他好好人的啊.
外星貓E生
多嘢做, 無得玩, 就來死
外星貓E生
我返來啦.
外星貓E生