返回列表 回復 發帖
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-30 08:50 PM 發表
hi,all~ 
Hi 貓姐.
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-30 09:18 PM 發表

hi~ cc517~   不要叫得我咁老吧,叫我VC都得啦~ 
係嘅, sorry, 應該叫貓妹.
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-30 09:28 PM 發表

又唔使講SORRY咁認真啦,隨和d好嘛~ :onion18:
有咀貓係多咀d, 無咀貓斯文好多, 嘻嘻.
原帖由 comfit8 於 2008-6-30 09:49 PM 發表
  咁多位 大家 好 ^_^
Hello.
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-30 10:15 PM 發表

係啦,一入黎就見你係咁踢人入會喎,幾驚呀~ 哈哈~~~ 
無所謂喎, 佢有入會費比你架, 反正你响度都識咁多人 (sorry 又多咀):onion05:

不過你係富婆, 唔至在.
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-30 10:22 PM 發表

@@ 我唔識人架喎,都係嗒汕啦,至於富婆嘛,係人地比架,拔我都唔知要dTVB幣黎做乜?? 
唔係嘛, download劇集用咁嘛, 玩遊戲都要用錢架, 咪玩啦, 咁有錢.:onion05:
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-30 10:35 PM 發表

dl 劇集,我好小,反下放野多,反遊戲好小錢之嘛~

其真,現金果PART D錢至係我的,銀行D都係人地比我架,如果唔係冰得黎咁多錢喎~ :014: ...
咁早加入, 係元老級人馬啦.
都試過用到1元都無, 至識去搵錢.
原帖由 cck_my 於 2008-6-30 10:39 PM 發表
咁你无乜用D钱, 多少对你黎讲只不过係数字啫!
你都好富有啫.
去睇電視了, 88各位.:sleeps:
原帖由 cck_my 於 2008-6-30 10:55 PM 發表

如果你无晒钱可以随时同我拿!
钱係家族的!
咁都得.
Hello, 而家有無人or貓呀.
原帖由 cmming 於 2008-7-1 08:32 PM 發表

我都明白是遲了點,但我個心又十五十六,我24號已請了一病假去見工,如請假太多我又怕給人發覺。我唯有明天請病假,請事假要扣人工,我寧可請病假了。 ...
祝你成功.
原帖由 cck_my 於 2008-7-1 09:07 PM 發表
兄弟帮~帮得就帮, 无计你我!
雖然暫時唔需要, but先多謝.:onion14:
週圍都無人, 悶都瞓.:sleeps: