返回列表 回復 發帖
選唔到了好彩
外星貓E生
881903.com都有網上播新聞即係商業一台
外星貓E生
做乜野呀 ! 最叻系抬棺材!
manyiu 發表於 2018-11-29 02:45 PM
連你都知
外星貓E生
需俾錢㗎 ! $240 一年 !  
manyiu 發表於 2018-11-29 02:54 PM
即時啲唔使比,過去D要比
外星貓E生
听直播啰

http://www.881903.com/Page/ZH-TW/home881.aspx#
大啦叭 發表於 2018-11-29 07:06 PM
你都有聽
外星貓E生
安裝個行車記錄相機 ! 有証據在手, 告佢忝呀 ! 係溫哥華~ Richmond 發生; 以下呢個碰瓷哥, 係人都認得佢 !

A9GT4ywJ4ow
manyiu 發表於 2018-11-30 10:06 AM
呢兜友仔比你點左相了,唔使出街了
外星貓E生
貓e 11月又要bye bye了

有沒有想念我的外賣

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/vp/da3941c6a27cb04e5aa9895c5eee80dc/5CA7A31D/t51.2885-15/e35/45984771_350885452311310_5533186684863427560_ ...
BeiDouChef 發表於 2018-11-30 03:06 PM
你去邊呀?想念你,唔要外賣都得。
外星貓E生
唔係我影....加拿大~ 明報有登呀 ! 上哂 Youtube ! 我嗱嗱臨把屋企d車安裝哂 行車記錄儀 !
manyiu 發表於 2018-11-30 01:44 PM
你都好醒
外星貓E生
貓E 12月好
sBJllLGVnUs
BeiDouChef 發表於 2018-12-1 12:54 PM
梗好啦!貓月
外星貓E生
買嗰好D, 俾多少許錢, 高清+闊角度 ! (需要係夜晚都睇見前車嗰 車牌號碼, 呢樣最重要! ) 我嗰 dashcam 幫左我兩次, 一次係有架車從後衝上+ cut in. 另一次 有架車係嗰小路口衝出黎, 我當時係大路直線行車+行最左嗰 ...
manyiu 發表於 2018-12-1 12:48 PM
錢係值的比嘅
外星貓E生
又長一歲
外星貓E生
快高长大
大啦叭 發表於 2018-12-1 06:26 PM
貓唔高得幾多,高極都無狗咁高。
外星貓E生
生日快乐
4461 發表於 2018-12-1 08:33 PM
日日都快樂
外星貓E生
但应该唔系今日架
lhy92725 發表於 2018-12-1 10:08 PM
成個月都係
外星貓E生
苦中作樂
外星貓E生