返回列表 回復 發帖
同强国货质量差唔多遮
大啦叭 發表於 2019-8-17 08:43 PM
你相當愛祖國
外星貓E生
之前好多人都話唔敢國產手機,話會免費送隻內置傳送個人資料程式到國內唔知而家仲有無?
外星貓E生
下次換個打出,打入就好,慳返好多
外星貓E生
今日大雨中也是人山人海

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
我發現依家啲人越來越低B!
明明係一條好闊嘅行人過路處,點解兩邊都要平排咁過馬路?
去到中間咪兩邊嘅人都要避囉
點解唔跟行車方法,左上右落,或右上左上落,咪暢順囉!
點解喺簷蓬底明明無雨滴到,係要開住把遮 ...
perfectman 發表於 2019-8-18 09:10 PM
唔開遮又點可以影到咁壯觀嘅相呢
外星貓E生
外星貓E生
特朗普呢件痴線佬遲早會畀唔知邊個國家暗殺!
perfectman 發表於 2019-8-19 08:34 PM
同意
外星貓E生
不到1分钟!第一批华为5G手机售罄
4461 發表於 2019-8-19 04:16 PM
笨蛋總是這麼多
外星貓E生
香港事都要往自己面上貼金,真不知醜
外星貓E生
之前話香港事由中國理家陣又話好彩佢將香港事加埋入簽約條件到,所以中國至有避忌,真嘔心!
外星貓E生
唔比錢,想要臉,黑乜嘢手香港D後生仔使乜佢幫
外星貓E生
5G5G乜都唔知
外星貓E生
为何是笨蛋呢?
4461 發表於 2019-8-20 01:01 PM
新機梗係等人用一排,無乜唔妥至買咁快買賻爆炸有得換咩
外星貓E生
其實依家已經唔係樣樣嘢都可以或者需要用邏輯常理去解釋㗎喇!
誰人多,誰惡,誰正確!

廢青邏輯
唔好以為好荒謬,香港每日都發生緊,有時都會覺得,香港係咪會死喺呢代人嘅手上呢!
聽見啲廢青話:我哋幫 ...
perfectman 發表於 2019-8-20 01:41 PM
咁又唔可以咁講嘅全青都癈?全老都癈?
外星貓E生
係整體畀人嘅概念!
講咗幾呀年靚仔無本心,唔通全部靚仔都無本心咩?

等於黃屍嘅所謂遊行就等於暴動,十幾廿次都係遊行之後就暴動,畀所有人嘅印象就係廢青遊行,就會攪事,破壞社會安寧,呢個係事實,黃屍成日屈 ...
perfectman 發表於 2019-8-21 10:38 AM
唔係個個後生仔都衰,又唔係警察無個好,但總有好、有壞,但點解係黑警同曱甴咁稱呼佢地?

真係有咁多黑警咩?日日上電視個幾個亞Sir都好無辜架,前面比人打心口,後面比人篤背脊,你估佢地會唔會在心中都鬧D死黑警,搞咁多蘇州屎比佢執?

其實都唔應該呢幾個亞Sir日日出來受靶,點解高官唔出來拆局,要警察日日出來做Show?公道自在人心!
外星貓E生