返回列表 回復 發帖
黄屎背后金主提供次次出场都有新装备
大啦叭 發表於 2019-10-24 06:26 PM
咪得把遮同個口罩
外星貓E生
黑社会次次出场都有$收
goldmonk 發表於 2019-10-24 08:01 PM
呢個係事實,講錢唔講心
外星貓E生
差人人工仲未够生活,要兼职?
lhy92725 發表於 2019-10-24 11:30 AM
來香港做,識英文好多錢架
外星貓E生
请外劳做食蕉?
lhy92725 發表於 2019-10-25 11:23 AM
而家請左做popo
外星貓E生
今日好好多,和你返工,由尖沙咀行到去彌敦道,邊行邊叫口號
外星貓E生

受保護
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
律政司長及警務處長今(25日)聯袂入稟高等法院申請臨時禁制令,禁止公眾人士披露警員的個人資料,包括其職銜、出生日期、facebook名稱等。

原告分別為律政司長及警務處長(代表本人及《警隊條例》下的其他警員及輔警)。被告為「非法披露或使用警員及輔警個人資料的人士」。

律政司長及警務處長一方在入稟狀指出,被告對警員及輔警作「起底」行為,已造成公眾妨擾及恫嚇;希望法庭頒布禁制令,禁止任何被告使用、出版、交流或披露,警員及其家人(包括配偶和子女)的個人資料,包括姓名、職銜、住址、辦公室地址、校址、電郵、出生日期、電話號碼、香港身分證號碼或其他身分證明文件號碼、facebook用戶名稱、Instagram用戶名稱、車牌號碼、 任何警員或其家人(包括配偶和子女)的照片,即個人資料,除非徵得警員或其家人的同意。

唔准起底喎
外星貓E生
单张过滤纸口罩,好平,用完即弃
大啦叭 發表於 2019-10-26 06:25 PM
你都去遊行咩?要用呢D
外星貓E生
譚仔被貼「不招待xx」告示呼冤,網上有人帶風向故意混淆黃藍店誤導市民?
要冷靜先FC
goldmonk 發表於 2019-10-26 11:51 PM
昨晚以用錢去懲罰佢了

不過佢D嘢真係好鬼咸,多吃無乜益。
外星貓E生

好似幾易煮下的健康自煮餸
外星貓E生
又落冬菇又落梅菜?
lhy92725 發表於 2019-10-27 05:09 PM
新煮法
外星貓E生
催淚彈射入半拉閘藥房 店員:希望警察可以射準啲

間間都閂門 你唔閂
goldmonk 發表於 2019-10-28 12:31 AM
射得好準啦!因為你唔閂
外星貓E生
楊冪北京現身被指走樣 突然變熟女真相好心酸
goldmonk 發表於 2019-10-28 11:03 AM
你杯茶??
外星貓E生

想播菌
外星貓E生
杨幂系好多人心目中嘅女神啊,虽然肯定不是我的
lhy92725 發表於 2019-10-28 12:03 PM
也不是貓的連個樣都無留意
外星貓E生