返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-8-1 09:51 AM 發表

Welcome back~~你可是這兒的特上VIP 啊~~
咁開心, 去邊度honeymoon?
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-1 09:50 AM 發表

哦。。等我。。
嘩, 幸運兒係你~幸福!
原帖由 rrliew 於 2008-8-1 09:52 AM 發表

你大佢二
唔制呀~唔做鴨仔阿大!!
原帖由 wongjj 於 2008-8-1 09:53 AM 發表
當然是那個有$$豪爽的人
JJ, 記得要你個honey先過數先.............嘻嘻
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-1 09:57 AM 發表

换好啦。。行了。。去影相了。。
嘩, 好型仔啊~女貌
恭嘻CK同JJ家庭幸福, 連生貴子~X生活美滿!!
原帖由 wongjj 於 2008-8-1 10:05 AM 發表
忙住攪徵婚生意...唔得閒去吖....
對啊, 賺錢緊要!!!
我要吃晚餐啦, chat later~~
hi hi~~ayam is back~
原帖由 wongjj 於 2008-8-1 01:17 PM 發表

HIHI~~你套新衫唔錯~~~
thanks, JJ,
wow,你幅結婚相影得好靚呀~
原帖由 wongjj 於 2008-8-1 01:23 PM 發表
thank you~~
我分$50,000給你~~因為原來今日中獎的是我...不是鴨仔~~haha
OH, you are so sweet, thanks..
YEAH, 鴨仔知道後,激到拃拃跳!!哈
JJ, 下次要去你老公度....
第11111帖者送tvb$1111111do
姊妹同心, 其利斷金~YEAH
原帖由 wongjj 於 2008-8-1 01:51 PM 發表
不過仲有成5xx個post......
如果有你個hacker家族頂貼,好快就 reach the target
原帖由 manyiu 於 2008-8-1 01:56 PM 發表
我知呀,  CK 係 jj 個老公仔阿麻! 佢地好櫬啊!
唔怕  
我地加油!!