返回列表 回復 發帖
原帖由 cyus 於 2008-8-4 05:38 PM 發表
咩野系钻石bra啊?就是有的,着左衫都睇唔到啦
除非你就是着BRA
你係男生,當然唔知有BRA TOP啦!!?
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 bra少 於 2008-8-6 04:30 PM 發表
好强噶台风啊!
不用上班了~
原帖由 bra少 於 2008-8-7 12:24 PM 發表
??WHAT?
仲乜對靚靚mickey咁無禮貌架!!!
原帖由 bra少 於 2008-8-7 12:06 PM 發表
大家比D意见...
NO COMMENT
原帖由 bra少 於 2008-8-8 12:23 PM 發表
HI....
hi hi~
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-7 03:14 PM 發表
就是咯..同他say hi...仲问我"WHAT".... 没礼貌待客....
如果再有同類事情發生, 我地一齊唔入黎玩~
原帖由 bra少 於 2008-8-8 12:23 PM 發表
我噶错....
bra少要有男士風度
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-8 03:59 PM 發表
sweet yam...好啊..我地去同只猫玩
近期好像不見了隻招財貓!
原帖由 cyus 於 2008-8-10 01:12 AM 發表
哦,甘你着出来我米知道咯
無錢買鑽石bra!!!
原帖由 bra少 於 2008-8-10 01:12 PM 發表
哇...你地个个都紧有钱噶....个个都有好多TVB币...
必需去別的場踩踩, 踩中了, 便有獎金~
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-12 10:17 PM 發表
...你好
NOT THAT GOOD, 這幾天病到死死下....
原帖由 cyus 於 2008-8-15 07:20 PM 發表

派钱抢楼肯定有人气的
唔知有几多人啊,我林唔会多得去边,或者大部分潜水中
派錢....好啊~
有無艷遇!?
還有....日本男孩喜歡修眉~
原帖由 bra少 於 2008-8-20 09:29 PM 發表
买左好多食噶同埋玩噶...
              无艳遇...
                        不过D日本女普片都几靓....
有無影相啊~放上來看看~