返回列表 回復 發帖
我12月15日的願望是: 世界和平,肥仔金同儍佬普握手言和.
我要選 17 號驚喜禮物包。
希望今次沒去錯地方  
我12月15日的願望是:願能早日找到另一半

我要選 7 號驚喜禮物包。
tomlin820 發表於 2017-12-15 04:55 PM
貓姐還未結婚,可以考慮.
我12月16日的願望是: TVBox 同寅及網友身體健康出入平安
我要選 1 號驚喜禮物包。
多謝 pknoface 武當派 Ken 掌門、cck_my  電腦區版主 大佬健、金石良  貿發局高層 言少、lilitan008  貼圖區版主粒爺 全力資助!! 多謝各位大金主!! 仲有多謝 grace 姐 !!
害羞
4461 發表於 2017-12-16 01:23 PM
4461 恭喜你得大獎
前後都開花
mnb1123 發表於 2017-12-16 08:14 AM
BB 我前年也在高速公路撞車, 同你一樣後車撞我,把我車推前撞向前車. 食了三明治.
多謝grace姐關心,neck、前後左肩都痛,而家睇緊醫生,要留家幾個星期,保險會賠,如要确定對方賠要搞成月后
mnb1123 發表於 2017-12-16 08:23 AM
症狀同你差不多都係肩頸痛可能係chuk親.前胸給安全帶勒到瘀哂.
搞咗成個月先掂.
都幾傷嘅,俾后撞完,自己冲前撞前面,5個airbag彈晒出來,過咗I-205 S 14出口小小
mnb1123 發表於 2017-12-16 08:39 AM
我架SUV大車3000cc都給撞到七個airbag彈晒出來. 結果那仁兄賠了兩架車的錢.
多謝,多咗時间上來玩遊戲不過有時會覺得唔開心,因為好多手尾跟,又要找新車
mnb1123 發表於 2017-12-16 08:55 AM
新車記得安裝 car cam 要前後都影到個只, 我就係靠佢那渾蛋才無得抵賴.
我12月17日的願望是:祝愿各人揸車出入平安
我要選 20 號驚喜禮物包。
我12月18日的願望是: 能在2020年前升級到論壇元老
我要選 4 號驚喜禮物包
我12月19日的願望是: 撞我后面架車的保險公司能够早日賠足我同我前面架車的全部損失
我要選16 號驚喜禮物包.
mnb1123 發表於 2017-12-19 11:40 AM
BB
希望你好快有賠償
我12月19日的願望是: BB  好快收到保險公司的全部賠償
我要選10 號驚喜禮物包.
昨天得大奬、多謝 grace 姐及各位金主大大
隨意1678 發表於 2017-12-19 11:12 AM
随意兄晚上好,恭喜得大獎