返回列表 回復 發帖
手快有手慢冇  
1月3日的願望是: 希望橙兄父母車禍傷勢早日康復
我要選 18 號驚喜禮物包
昨天蒙查查、希望今天唔會搞錯。
1月3日的願望是: 我希望水區在grace姐領導下、日日都兴旺。
我要選 7 號驚喜禮物包
隨意1678 發表於 2018-1-3 04:14 AM
隨意兄早晨,身體好嗎?   
多謝 pknoface 武當派 Ken 掌門、cck_my  電腦區版主 大佬健、金石良  貿發局高層 言少、lilitan008  貼圖區版主粒爺、chan200308 賭區賭神 陳SIR、lovebearhl  水區白衣天使 靚伊伊、goldmonk 公仔箱第一頂超級發帖 ...
4461 發表於 2018-1-3 12:55 AM
4461 早晨
yes,買個希望
mnb1123 發表於 2018-1-2 12:13 PM
BB 早晨,
祝希望成真
我1月4日的願望是: 希望大陸及台兩岸分久必合

我要選 13 號驚喜禮物包。
我1月4日的願望是:

我要選 20 號驚喜禮物包。
pinaroo 發表於 2018-1-4 04:46 AM
你選的號碼已被選
        8, 10,  20,  2, 13 , 3

已選號碼

8, 10,  20,  2, 13 , 3 , 18, 11.

已選號碼
我1月4日的願望是:grace姐有精神、有知慧令吹水區繼續興旺
我要選 12 號驚喜禮物包。
mnb1123 發表於 2018-1-4 10:32 AM
BB 下午好
     尚餘號碼 1,  4,  6 , 16.
1月4日,這個好玩的帖希望可以繼續下去
我選擇15號禮物
秀英真可愛 發表於 2018-1-4 12:07 PM
你的號碼已被選
       尚餘 號碼  4,  6 , 16.
grace姐晚上好,返咗2日工都覺得好攰,去瞓啦
mnb1123 發表於 2018-1-4 01:47 PM
BB have a sweet dream
2018年1月5日願望是: 許願送禮活動長玩長有大家 Happy
我要選 17 號驚喜禮物包