返回列表 回復 發帖
:-O 出唔到既!?
如果你怪責我傷害你,相信我,那一定是因為不那樣做的話你會傷得更深。
點解之前個 POST 會食左架!? =((
如果你怪責我傷害你,相信我,那一定是因為不那樣做的話你會傷得更深。
稱霸 >:D<
頭先食左.. 明明回左個 POST.. 點知無左 :L
:L 無咁大食喎 ^:)^
可能有鬼~ :-"
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-10-30 12:27 AM 發表。 
靚仔出晒去拍拖 .....
咁你又唔出去拍拖 :P
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-10-30 12:35 AM 發表。 
我個世界 .....都落雨 .....
[-X 你話會開心 D 架~ :-*
好眼訓.. :-"
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-10-30 09:02 PM 發表。 

=(( :-*
hi~ bb :-*

;)) 準備訓覺.. >:D<
原帖由 Q版希比 於 2006-10-31 06:17 PM 發表。 
多謝咁多位 >:D<
:-* 生日快樂~! >:D<
^:)^
GOODNIGHT 球王
原帖由 ed_teck 於 2006-11-2 12:16 AM 發表。 

goodnite 靓女 tracy..
:-O 你認錯左人啦 ^:)^

我係靚仔 ~ >:D<
原帖由 ed_teck 於 2006-11-2 12:18 AM 發表。 

好彩没俾good bye kiss, 俾左肯定发噩梦..
:)) 我唔介意 :P ;P