返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-10-31 07:45 AM 發表

哈哈!真勤力的替工哦!
係呀! 我今天冇睇電視呀! 一個心做野嫁.. 好博呀!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
QQ 你個 鐘點小姐 yam yam 冇返工呀?
原帖由 蓝云 於 2008-11-1 03:51 PM 發表

哦。。好的。。。。
藍雲, 今天不用上堂嗎?
原帖由 潘.朵拉 於 2008-11-1 04:07 PM 發表

manyiu你好啊!
hi, 你好! 我想見你地就要做夜鬼! 哈!
原帖由 蓝云 於 2008-11-1 03:57 PM 發表

哦。。是啊。今天是星期六嘛。。。

昨天好玩吗。。。
好好玩, 我要d細路哥唱歌, 跳舞, 之後俾糖果佢地!  哈!
原帖由 潘.朵拉 於 2008-11-1 04:37 PM 發表

哈哈。。。这样惨哦!你和cammy一样地方吗?
唔同國家嫁! 我地差 3 小時呀! 佢應該夜鬼多我少少啦!
原帖由 潘.朵拉 於 2008-11-1 04:38 PM 發表

好好哦!这样多节目。。。不像这里!闷。。。
呢D係西人玩意, 我係跟番呢D風俗之嘛!
我黎搵 yam yam 個老細!
原帖由 贱狼人 於 2008-11-2 12:49 PM 發表
大家好
狼人, 你放左相未呀?
miaomiao, nicnic, 你們好!
原帖由 nicnic1161 於 2008-11-2 12:57 PM 發表
靓女 你好~
nicnic 今日星期日, 唔出外玩?
原帖由 贱狼人 於 2008-11-2 01:00 PM 發表
miaomiao,mainyiu,你们好,我放了在四人帮
JJ 同 DOBI, 知唔知呀? 佢地今天早上都問緊呀! 哈! 請你地食餅啦!

原帖由 水平线 於 2008-11-2 04:38 PM 發表

你好哦。。。

吹水哦。。。

那不是很辛苦哦。。。

打字唔辛苦喎! 最開心係可以識朋友 from all over the world!
原帖由 水平线 於 2008-11-2 05:03 PM 發表

是哦。。。

但我打字很慢哦。。。

我d中文係打英文 translate 出黎嫁! 都唔怕辛苦囉, 你又駛乜怕慢呢!
原帖由 潘.朵拉 於 2008-11-2 05:05 PM 發表

manyiu说的好!
係呀! 幾開心呀! 地球入面, 東, 南, 西, 北 都有朋友, 幾 呀!