返回列表 回復 發帖
mickey, 豬豬, Sweet 我返來啦!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-11-29 11:37 AM 發表

hi hi~manyiu
踩金樓D錢仲未到手........遲D過數給你,ok?
I don't mind, friendship is better than $$$
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-29 11:34 AM 發表

manyiu...

其实我想你N久了... 你多数乜时间在E度架,因为时差既问题 你写HK时间,plz
我係加拿大, 我好眼訓時, 係你地最熱鬧的時候, 所以我地有時差! 我度現在 7:50pm 我知到你度 快我度 16 小時! 而家11:50am, right?
qq 你有冇買呀! 想開公司就快D賺錢啦!
原帖由 qqbubu 於 2008-11-30 02:50 AM 發表
各位,准备资金买我的四人帮=qq俱乐部的股

希望大家支持,多多支持。
多谢大家。。。。qq就持谢过
你幾時上左市? what no? give me a name as so many companies, it is very dificult to find yours!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-11-30 04:57 AM 發表

我不懂玩股票, 我喜歡玩小遊戲"桔魚蛋"多D, 每玩幾局賺二百大圓~嘻嘻
有呢D遊戲咩? 邊度有得玩呀? 我想玩呀?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-30 05:56 AM 發表

其實你OK嘅話咪放俾人聽啦~~~
怎樣放歌? 我唔識放!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-30 05:57 AM 發表

manyiu good morning~~~
Good morning! 你可以教我放歌嗎? 我可以放自己做的  music video 係唔經 Youtube 果種嗎?  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 sweet_cherie 於 2008-11-30 06:00 AM 發表

我心情不好時就去桔桔桔桔......桔S個D小人!!!LOL
好得意呀! 唔該 Sweet! 仲有冇 D遊戲 介紹俾我玩呀? 我好背, 唔知到有呢D野玩添!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-30 06:04 AM 發表

tvb唔得...我喺第二D都係用winnap放,喺度try過唔得......容量太大~~~~~~
喔, 我做果D video 大約 150M. MPG format, 如果放 youbute, 由 youtube 放過黎得唔得呀? 不過我未做過, 唔識呀!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-30 05:58 AM 發表

你都係一份子喎~~~
哈哈, 我係香港出世嫁!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-11-30 06:09 AM 發表

TVB遊戲區有許多小遊戲玩, 好易贏$$$$$$$
Oh, I will try, thank you very much , Sweet , Kiss kiss!
我 boyfriend 有時都會, 仲拿女人遮呀!
I am going out, talk to you later, see you!
原帖由 qqbubu 於 2008-11-30 08:13 AM 發表

等批准啊!应该是四人帮=qq俱乐部。。。
喔, 可以到時pm 我嗎! 我想賺d錢養老! 哈!