返回列表 回復 發帖
原帖由 jclai 於 2008-11-30 10:48 AM 發表
i cant buy...
我都買唔到呀! QQ 好搶手, 好好賣啊呀!
衰 QQ, 又買唔到你d股呀!
支持! 支持!
原帖由 蓝云 於 2008-12-2 12:22 PM 發表

老板还没出现啊。。。
蓝云替他欢迎你咯。。。。
藍雲, 快D買 94 股票, 平呀! 遲左就貴嫁啦!
原帖由 蓝云 於 2008-12-2 12:22 PM 發表

老板还没出现啊。。。
蓝云替他欢迎你咯。。。。
老闆而家走左去炒股, 係果度食共訓嫁啦!
原帖由 蓝云 於 2008-12-2 12:32 PM 發表

manyiu......
那么快就准备庆祝圣诞节啊。。。
我买咯。。。
你好似買好少! 少量玩玩!
原帖由 xinxian 於 2008-12-3 05:22 AM 發表

喵喵什么事??做么半夜回娘家???
我佢係由股票行收工返屋企呀! 我知到佢做到 午夜 3:30am!
Sweet, 你老闆係股票市場博緊火呀 $$$$
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
吹水區D精英去哂股票行 開火! 炒! 炒! 炒!  
原帖由 sweet_cherie 於 2008-12-3 03:52 PM 發表

我是閑人一個, 不是精英~~
還是留在這裡看檔招呼客人~~
閑人舒服過精英, 好似 qq 同風嫂 要搬埋將床去股票行, 餐餐食飯盒, 為的是幫我地賺快錢! 我而家偷雞返黎蛇下, 等會又去推股啦!
原帖由 qqbubu 於 2008-12-3 04:38 PM 發表

这样哦!你出现我就出现
qq 你隻股票咁難昇ga? 有冇高手可以教路呀!
原帖由 qqbubu 於 2008-12-3 04:45 PM 發表

我给不到股你,我再给我公司就倒闭
QQ 你話唔幫手推股就唔給! j c 9 都唔冇情講! 哈!
原帖由 cyoong019 於 2008-12-3 04:43 PM 發表
halo........
Hi, cyoong, how are you?
原帖由 sweet_cherie 於 2008-12-3 04:49 PM 發表

聽風水師話吉方是在北方 ......快D叫佢地將床頭向北~~~吉星高照
咁將陽? 俾股票行D人知到佢地班 CEO 係度訓覺 仲搬埋將床,咁博!  好大鑊嫁喎!
原帖由 qqbubu 於 2008-12-3 04:51 PM 發表

没办法咯!鬼叫股东门不推股,搞到我没流通股。。
我雖然股票唔多, 但係我有推呀!