返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2009-1-30 03:07 PM 發表

哈哈,manyiu 这么快可以扣45%啦!
一年 10% 如果有一次衰左, 就會冇哂, 從頭計過, 之前 一年 10%, 家陣改左, 好似唔知係唔係 Ⅰ年5%, 我上左岸, 冇留意啦!(唔知到點解, 第四年, 俾我 45%, 好似係獎俾從來冇犯錯D司機喎!

原帖由 qqbubu 於 2009-1-31 01:25 PM 發表

是啊!我去开工左
QQ, 你而家係开工果度 or 屋企呀?
原帖由 蓝云 於 2009-1-31 01:29 PM 發表
manyiu。。。qq。。。

下午好哦。。。。
雲雲, 你好! 我係夜晚, 輕鬆時間開始啦!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 蓝云 於 2009-1-31 01:46 PM 發表

哈哈。。。又是哦。。。忘了时差啊。。。

轻松做什么啊??陪你的hamster唱歌啊。。。。

哈, 我都係常常攪錯时差! As we are from all over the world , we understood ga! 佢要 11pm 後先有精神嫁, 家陣好似 死老鼠咁, 點玩佢都冇力反抗呀!
原帖由 lhy92725 於 2009-1-31 02:02 PM 發表
所以我发现网络好伟大,即使有时差,我地都系可以揾到机会在网上遇到
我同意呀! 唔係點識到 貓骨先生呀!
原帖由 蓝云 於 2009-1-31 02:09 PM 發表

哈哈。。。网络伟大。。。

缘分都重要的。。。。
說得對! 我地都算有缘呀!
原帖由 lhy92725 於 2009-1-31 04:58 PM 發表

即系无时差的我地
貓骨, 我度 12:58am 我地有时差呀!

原帖由 lhy92725 於 2009-1-31 05:05 PM 發表
manyiu,
我揾佐两张相,比你睇下,
街果张是我住的地方不远的一条最热闹的街的相
另外一张是今年市中心年宵市场的入口的相
貓骨, 唔該哂! 好繁榮呀! 你就好啦! 咁有氣氛, 我度 差好遠呀!
QQ, 下午好!
原帖由 蓝云 於 2009-2-2 02:18 PM 發表
老板。。。蓝云到啦。。。

大家下午好哦。。。
雲雲, 你好! 你同 水水有冇時差呀? 我同佢就差得好緊要啦!
原帖由 johnw 於 2009-2-2 02:57 PM 發表
謝謝大家的關照
Hi, ohnw ,你好! 歡迎你加入呢個又大又溫暖的大家庭!
原帖由 johnw 於 2009-2-2 03:16 PM 發表

是的,叫我 johnw。太多人叫 john

我叫 johnw 不是 ohnw
johnw, sorry 呀! 一時唔小心, 打錯字! 真係唔好意思! 唔好嬲呀!
原帖由 蓝云 於 2009-2-2 03:29 PM 發表
manyiu。。。小白。。。johnw。。。老板。。。

蓝云先闪啦。。。要上课了。。。

后会有期哦。。。
雲雲, 你返黎時, 我可能訓左覺啦, 明天先見你, 再見!
QQ, good morning!
原帖由 lhy92725 於 2009-2-3 12:39 PM 發表
QQ中午好,未有饭食添
貓骨, 點解冇飯食咁可憐呀! 我請你食呀!