返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-10-2 05:38 AM 發表
娃娃,你失踪哦!
病左幾日.....聲帶又發炎....出唔到聲幾日了.....
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 sos924 於 2008-10-2 07:17 AM 發表
早晨大眼boss

早晨咁多位
早晨臭龜....
原帖由 rrliew 於 2008-10-2 07:24 AM 發表
鸭路過見到只龟爬過
蛙路過...見到隻鴨行過,,,,
原帖由 rrliew 於 2008-10-2 09:40 AM 發表

鸭再路过 .......看见蛙.....跳,,,,,,,,,,跳.........跳...........跳.........跳........跳.........跳.........跳.........跳.........跳............过
當蛙再跳過,,,,,,,,,就見鴨閃過,,,,,
原帖由 qqbubu 於 2008-10-2 10:33 AM 發表

看了医生,吃了药吗?多点照顾自己哦!
已經好返好多喇....暫時開到聲.....
但就未好得晒........
原帖由 sos924 於 2008-10-2 09:32 PM 發表
倒數埋e幾日完了

之後日日陪妳
哈哈....終於比人炒左........笑屎........
原帖由 CC517 於 2008-10-2 11:25 PM 發表
隻蛙又病了嗎.
比個女傳染左......
原帖由 rrliew 於 2008-10-2 11:27 PM 發表

當只鸭再闪過............再吾見只蛙跳過
當隻蛙跳回來....已不見鴨路過了.........
原帖由 CC517 於 2008-10-2 11:42 PM 發表
時運高, 乜都無見過.
係一定係隻眼有問題....
原帖由 vwwo 於 2008-10-3 12:50 AM 發表

上黎吹水系唔洗开声架!
要訓嘛...醫生話唔訓.....把聲唔會開返.........
原帖由 sos924 於 2008-10-3 01:21 AM 發表
冇眼睇了
我都冇眼睇你...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-3 01:23 AM 發表
突入sin~~~
hihi
原帖由 vwwo 於 2008-10-3 01:23 AM 發表

买D“清音丸”黎食下,洗得下架!
真係...??邊度有得買...???
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-3 01:25 AM 發表

養陰丸都得
又唔係老...洗咩食呢d.....如果我要食....你一定更早比我要食啦......
原帖由 vwwo 於 2008-10-3 01:29 AM 發表

D药材铺就有得卖架啦!
要煲定就咁食架...???