返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-3 01:29 AM 發表

靚太,休息飲多啲水呀
媽咪煲左好多野我飲,,,,依家已經講到野....
好快會好返了......
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-3 01:30 AM 發表

我細個喘嗚都係食佢咋,OK
我未食過呀........
我走先喇....要訓覺,,,,聽日再傾....拜拜兩位...
原帖由 rrliew 於 2008-10-3 07:12 AM 發表

當只鸭再再路過時.........只蛙又跳走左啦
當係路過見到隻蛙跳走時....隻蛙又跳回來了..
原帖由 sos924 於 2008-10-3 07:50 AM 發表
早晨大眼Boss

各位早晨
早晨臭龜.....
原帖由 qqbubu 於 2008-10-3 08:16 AM 發表
龟仙人,你在那里哦!
臭龜返左工啦.......
原帖由 qqbubu 於 2008-10-3 09:26 AM 發表

娃娃!你pm着如来佛祖啦!
尋晚零晨已經pm左了......
原帖由 rrliew 於 2008-10-3 09:28 AM 發表

當只鸭又路過到吹水區时......隻蛙又跳回來了
哈哈......隻蛙跳回來燒左隻鴨黎食....
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 04:34 PM 發表
娃娃!好久不见啊!
hihi 小白..
原帖由 Geai 於 2008-10-3 04:38 PM 發表
froggy leaving Shaolin ma  
hihi Geai....
Shaolin 係咩黎....??
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 04:39 PM 發表
他不要我们了!他要抛弃我们啊!
不是這樣啦....只是想歸隊啫.....四人幫開家族....一定要歸隊....沒有拋棄你們....
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-3 04:44 PM 發表
娃娃..你要真的要退少林啊

龟龟一定跟住你退架..
沒有呀....我沒有向龜龜提過我要退少林....
不會啦....我不准他跟我退,,,放心..
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 04:46 PM 發表
我可以退吗?
你咩事又想退...???好地地不要退啦....
我只是身為4人幫....4人幫開了家族....所以我要歸隊之嘛......
原帖由 qqbubu 於 2008-10-3 05:00 PM 發表

归队咯!好耶!
是啊,,,,等如來佛祖放我走便可以了....
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 05:00 PM 發表
但是他迟早会看到的啊!
他不會無啦啦留意啦...退會要罰好多錢....龜龜會唔捨得架...