返回列表 回復 發帖
沒有人了....我打nds lu........
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 05:12 PM 發表
但是你也要付出你的一半身家啊!
我已經退出了......
多謝如來佛祖放我走...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 05:19 PM 發表
你就好咯!我没得走啊!
你不要走啦.....少林都好好....有會有入會費....阿大都好好人...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 05:24 PM 發表
那些我已看不见啦!我常赌球,上落太大啦!看不见啊!
我只係入會時有入會獎金....
好似有十萬....
原帖由 qqbubu 於 2008-10-3 05:26 PM 發表
娃娃,恭喜!贺喜!你归队。
多謝 qq 給我的獎金...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 05:27 PM 發表
我每次赌场球都二十万了,你说我会看得见吗?
賭咁大,,,,羸得多嗎,,,???
原帖由 ahman1995 於 2008-10-3 06:20 PM 發表
輸得仲多
哈哈...輸多個羸.....
好悶呀....有沒有人....??
冇人我去打機,,,,,,san-x 又多隻新game....
原帖由 qqbubu 於 2008-10-3 09:32 PM 發表

楼下机铺啊!
不是呀.....nds...
原帖由 sos924 於 2008-10-4 12:45 AM 發表
做乜過左檔
我不嬲都係4人幫...咩叫過檔.....??
原帖由 qqbubu 於 2008-10-4 02:00 AM 發表

什么来得?么东东来得?
==""
nds....遊戲機....

即係呢部呀....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 qqbubu 於 2008-10-4 02:48 AM 發表

很贵哦!是不是哦!
唔算....
$1780
原帖由 qqbubu 於 2008-10-4 03:07 AM 發表

哇!很贵哦!转去马币计!
不是吧...???喺香港已經算好平了....
唔同色就唔同價....我果部係貴價既顏色....
平既色都係$1280
原帖由 rrliew 於 2008-10-4 07:53 AM 發表
故意来看.....蛙点跳.....龜点LAN....
哈哈...笑死我喇.....
蛙特意回來,看看鴨鴨倏了北京填鴨未...
原帖由 sos924 於 2008-10-4 11:59 AM 發表
e~係喎

做左OL
係呀....遲下可能有機會升級....