返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-4 01:19 PM 發表
进来师妹的场坐坐......
歡迎大師兄
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 01:20 PM 發表
娃娃...
hihi 靚婆婆
原帖由 sos924 於 2008-10-4 11:58 AM 發表
大眼Boss午安

各位午安
午安臭龜........
你返埋星期一好似唔洗再返工了....是嗎,,???
去玩啦不如....
原帖由 qqbubu 於 2008-10-4 02:05 PM 發表
娃娃!你好噢!
hihi QQ
原帖由 sos924 於 2008-10-4 10:56 PM 發表
妳做OL好吸引者
妖....諗左去邊呀...!!!!!
原帖由 sos924 於 2008-10-4 10:57 PM 發表
係呀~

去玩乜先~
唔知....睇下係咪人地請先啦....哈哈哈哈哈哈
我都係岩岩返屋企....好眼訓呀............
原帖由 sos924 於 2008-10-5 12:05 AM 發表
妳真係好鍾意比人請喎
哈哈哈哈哈....洗咩講....卡卡
原帖由 sos924 於 2008-10-5 12:07 AM 發表
去左邊來??

我又訓下先了
關你鬼事....去左邊要同你講咩...低b
原帖由 CC517 於 2008-10-5 11:11 AM 發表
蛙蛙 & 龜龜 起身啦.
起左好耐喇....掛住打機....唔得閒返黎之嘛...哈哈
隻死臭龜仲未起身,.............我去打機算...........
原帖由 ahman1995 於 2008-10-5 08:10 PM 發表
佢起左身好耐.不過行得慢D...等多佢2個鐘啦!就到架 la
我暈了....等佢行到黎我都走左lu...
原帖由 ckhooi74 於 2008-10-6 01:15 PM 發表
大眼妹,黎咗啊。。
是呀輝哥....
不過頭先又走左...要執屋,,,,
咁夜仲有冇人喺度呀....???
原帖由 Geai 於 2008-10-7 02:57 AM 發表
FROGGY   WHY ARE U STILL UP SO LATE  
起左身....掛住睇小說咋...