返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-7 06:17 AM 發表
頂一頂啊靚太sin~~~ up!
早晨呀!~~~
唔該晒呀 [email=iwry@iwjy]iwry@iwjy[/email]  
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-7 10:55 AM 發表
师妹,早安...
早晨金師兄...
原帖由 qqbubu 於 2008-10-7 07:12 PM 發表
娃娃!你在那里哦!
我今日出左街呀,,,,所以冇上到黎....
原帖由 vwwo 於 2008-10-8 03:59 AM 發表

你既上黎都好夜下哦~~~~~
當然....我成12點幾先返到屋企....沖埋沖...都已經夜啦...
好過我上都唔上黎丫.......
原帖由 vwwo 於 2008-10-8 03:41 PM 發表

娃娃我知系边个,龟龟即系边位??
龜龜即係sos924...即係呢版post既第1個留言者....
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-8 06:11 AM 發表
娃娃....你好

龟龟..你好
hih i靚婆婆
原帖由 Geai 於 2008-10-9 12:55 AM 發表
froggy not sleep yet ?
未呀....過多一陣先....
原帖由 vwwo 於 2008-10-9 01:14 AM 發表

你做咩工架???
甘夜既??
我唔係做工...我湊女既...我個女差唔多3歲...又要返學...
基本上每日除左佢夜晚訓覺....我平時都冇咩時間剩....相信你會明白...
你都是媽媽呢...
原帖由 vwwo 於 2008-10-9 01:18 AM 發表

甘又系,湊细路就系甘困身~~~~~
係囉....無時停....一得閒d...就又問呢樣問果樣...
想靜靜地睇下電視都唔得.......
原帖由 vwwo 於 2008-10-9 01:23 AM 發表

好彩,我已经甩难!!
我既宝贝女已经“踢”左佢入宿舍住!!!
哈哈...你就好啦....你一早就甩難啦,,,
你女女14歲...唔洗好似我咁....咁痴身......冇晒自由......
原帖由 qqbubu 於 2008-10-9 01:37 AM 發表
娃娃!这样不好啊!有个女可以de下
你不明白那樣苦況了.......
原帖由 qqbubu 於 2008-10-9 01:40 AM 發表

虽然我没结婚,但我知道有小孩子时候是很困身
是呀....最慘係冇私人時間同冇自由囉....
不過過多幾年大個少少就會好d....
但到時又要擔心第2d野了...又驚佢會學壞果d.........難怪d人話...養兒長憂99咯..........
原帖由 vwwo 於 2008-10-9 01:45 AM 發表

你都可以架,不过就要挨好耐~~~~~~~
是呀....有排挨...........
不過我已經算好了...星期五放左學...去會去我媽咪度....星期日夜晚先返,,,,
叫做有得放下假咁啦....5天半工作天....哈哈
原帖由 jclai 於 2008-10-9 08:54 AM 發表
早安,第一次来这里坐。。
早晨.... 歡迎....
原帖由 qqbubu 於 2008-10-9 08:58 AM 發表

娃娃!一身儿女债,没得选,希望她大了会乖乖咯!不要弄你生气就好。
暫時都算乖啦....不過有時就成日做D衰野出黎激人...
遲早吐血....