返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-10-9 09:01 AM 發表

这些就是小孩子的天真无邪,可爱之处啊!
佢仲要做完衰野之後,,,,大大聲講...遲早激到媽媽吐血果下先抵死...唔噴血都唔得....
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 jclai 於 2008-10-9 09:03 AM 發表

还小啊,慢慢教。。
我會了....不過有時真的好激氣....
成日同佢講野又扮聽唔到......
原帖由 qqbubu 於 2008-10-9 09:04 AM 發表

要给点耐心哦!小孩子嘛!你小时候是不是这样。
最衰既就係...我無耐性嘛....
原帖由 qqbubu 於 2008-10-9 09:10 AM 發表

小孩就是要这样咯!日日夜夜都要人注意和关心。

娃娃!有钱拿嘛!4567帖哦!
邊度4567帖有錢...???
原帖由 vwwo 於 2008-10-9 04:23 PM 發表

要教佢之前,首先要教既就系自己!!
你有无MSN?
我有做过几年幼儿教育,或者我地可以交流下心得!
有呀...我pm你丫...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-9 08:17 PM 發表
你的小孩,好聪明啊!好象小时候的我哦!
不是我的小孩聰明...是這個年代的小朋友都特別醒目....
真係唔知點解....
原帖由 vwwo 於 2008-10-10 03:01 AM 發表

简直就唔知食乜大既。。。。。。。。
就係囉...一代比一代聰明呀d小朋友....
仲要係果d小聰明....學埋晒d衰野就最叻.......
原帖由 rrliew 於 2008-10-10 06:45 AM 發表
...我都無耐性
最怕咩都要等...一係就講好多次...
一到呢d時候就會好閔...火都黎果隻...
原帖由 vwwo 於 2008-10-10 03:21 PM 發表

所以“教育”真系要付出好大既心机!
特別係最叻小聰明的小朋友...一定要好好教育他們....
如果唔係一定學壞...仲要係勁快學壞果種....
原帖由 vwwo 於 2008-10-10 05:38 PM 發表

呢D小朋友响学校,仲系大哥、大姐级人物。。。。。。
是呀,,,,所以就係話,,,要及早教....
原帖由 vwwo 於 2008-10-11 12:35 AM 發表

你而家有无开MSN啊??
你問我果個時間就冇開....但依家就有開.......
原帖由 rrliew 於 2008-10-11 08:42 AM 發表

真想一巴星过去
係呀...講得岩,,,,
打一巴都覺得少,,,,,,,,
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-11 07:26 PM 發表
但是孩子太小,不可以打的哦!
不是說小朋友啦.....
原帖由 qqbubu 於 2008-10-11 07:26 PM 發表
娃娃!你来咯!
hihi QQ
食左飯未呀.....
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-11 07:47 PM 發表
那时说谁啊?
是說如果平時遇到呢d情況...
沒有指定說任何人........