返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-11 07:55 PM 發表
原来如此啊!反正我不了解,算了吧!
哈哈....因為你不是無耐性我人囉....卡卡
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 rrliew 於 2008-10-11 11:31 PM 發表

踢多几下.
一隻腳踢到佢飛起......
原帖由 vwwo 於 2008-10-12 03:29 AM 發表

甘你通常系响咩时间比较得闲啊??
星期一至四...基本上冇時間....
所以平時都好少上論壇....星期5至日就得閒......
原帖由 rrliew 於 2008-10-12 05:55 AM 發表

飞去我度
飛去你度再比你踢多幾下...??
原帖由 CC517 於 2008-10-13 02:12 PM 發表

龜龜, 你又蛇.
龜龜比人炒左好耐啦...
已經唔洗蛇了....哈哈
原帖由 rrliew 於 2008-10-13 07:47 AM 發表

我再踢多幾下.... 再飛去你度.....跟住 再比你踢多几下再飞去我度
咁我地遲早一定變殺人兇手,,,,哈哈
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-13 06:18 PM 發表
好耐无入啦..次次入黎不见你同只龟龟啊
哈哈...龜龜依家可以成日入黎了....不用上班.....
我就要假日先得閒返黎...
原帖由 qqbubu 於 2008-10-13 07:18 PM 發表
娃娃!每星期一到四,是去潜水,星期五到日,就浮出水面。
無計啦....要湊女,,,咩時間都冇.....
星期5到日就唔洗湊....所以先得閒返黎....
原帖由 rrliew 於 2008-10-14 01:05 AM 發表

没这么容易死的. 还可以踢多好多次.
別怕,,,一個死了,,,還有更多更多個....哈哈
原帖由 qqbubu 於 2008-10-14 09:15 AM 發表

这样有时间就蛇上来,还有多点休息啊!
無所謂....上黎同大家打聲招呼都是必要的...
原帖由 rrliew 於 2008-10-14 09:24 AM 發表

快D準备多十个八个先
喂....鴨鴨,,,,你唔係打算咁快踢死晒佢地丫嘛...??
原帖由 qqbubu 於 2008-10-15 12:58 AM 發表
娃娃!你在那里哦!
我在這.....
原帖由 qqbubu 於 2008-10-15 01:08 AM 發表

看不到你哦!这么晚还上来。
是呀...女女訓左我先有空閒時間...
原帖由 qqbubu 於 2008-10-15 01:17 AM 發表

你都要早点睡啊!不然明天没精神。。。。
過多一會便睡...
原帖由 Geai 於 2008-10-15 02:18 AM 發表
turtle  

why up so late
HIHI Geai