返回列表 回復 發帖
原帖由 rrliew 於 2008-10-15 06:56 AM 發表

踢他们不死就我们死啦
又是喎,,,,他們會找我們報仇的........
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-15 10:21 AM 發表
师妹... 你的帖跌咯... 快回来看家吖。。。
好在有金師兄幫我推一推....
原帖由 CC517 於 2008-10-15 04:40 PM 發表
幫你推一下.
唔該晒貓記......
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-16 12:16 AM 發表
娃娃..E排见你不到架
星期一至五都忙.....
原帖由 rrliew 於 2008-10-16 07:14 AM 發表

cal 定救伤车.
不要放幾把刀喺身好d喎.......旁身丫嘛....好過等救傷車啦.......
原帖由 qqbubu 於 2008-10-16 09:05 AM 發表
娃娃!明天是不是要浮出水面啊!
明天....???考慮下丫....哈哈
原帖由 qqbubu 於 2008-10-16 09:10 AM 發表

明天你不是放假嘛!
是呀....不過我通常都唔會星期五一早上黎.....通常都係夜晚....因為我有野做.....
原帖由 qqbubu 於 2008-10-16 09:14 AM 發表

好啊!有多者夜鬼
哈哈....我現在來了,,,,但你不在....
原帖由 qqbubu 於 2008-10-17 08:57 AM 發表
娃娃!潜水咯!今晚应该会副
返左黎喇.......
原帖由 rrliew 於 2008-10-17 09:07 AM 發表

一人一把放身,
好....我要細果把....大果把就旁身你啦...
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-18 11:27 AM 發表
师妹,好忙吗....?  生意做大了....
是呀...很忙....湊女呀...
今個星期佢話唔返婆婆度喎,,,,,,,,,,,
所以我又冇私人時間了..........
@@ 咁夜仲有冇人呢...??
各位早晨~~~~
各位好~~~~~~
原帖由 CC517 於 2008-10-20 02:51 PM 發表
蛙蛙 & 龜龜.
hihi 貓貓...好久不見了......
近來好嗎,,,??