返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-10-20 03:05 PM 發表

都係咁啦, 你個寶貝聽話嗎.
叫做算過得去咁啦...
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
好耐未派過金金喇...現在派下先.....
邊個要金金~~~~~~~~~~
原帖由 CC517 於 2008-10-20 03:10 PM 發表

還年紀小嘛, 都會聽話.

其他人有無找你MSN.
間唔中都比老師投訴下咁啦....喺屋企得我對住佢就聽話...
個老豆返左黎就衰架喇....唔聽人講野....

msn....日日都有開...不過冇玩呀....心情唔多好...懶得玩....
原帖由 CC517 於 2008-10-20 03:15 PM 發表

做亞四嘅日子, 係會辛苦d, 努力吧.
做阿四既日子還來日方長....不敢想像.....哈哈
恭喜以下3位搶金得獎者....金金已存各位戶口,請查閱,恭喜晒~~~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
推推推,.,,,,,,,,,,沉左底.....卡卡
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-23 07:39 AM 發表
娃娃&龟龟..好耐无见
hihi 靚婆婆~~~
原帖由 qqbubu 於 2008-10-23 07:40 AM 發表
两个齐齐潜水哦!
我一向都是星期一至五都失蹤.....卡卡
原帖由 rrliew 於 2008-10-23 08:18 AM 發表
来看看娃娃&龟龟..
hihi 鴨鴨 ~~~
原帖由 qqbubu 於 2008-10-23 05:47 PM 發表

就是这样我才说你们两个齐齐万潜水咯!
佢潛水冇原因...我潛水有原因嘛...
原帖由 Geai 於 2008-10-24 06:50 AM 發表
   娃娃&龟龟  

how r u ar
hihi Geai
原帖由 汉太郎 於 2008-10-24 08:45 PM 發表
哈咯,你地好吗,看看
hihi 新朋友仔~~~
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-24 12:28 PM 發表
进来看下...
hihi 金師兄~~~
原帖由 qqbubu 於 2008-10-25 12:01 AM 發表
娃娃,快快去rocky那里!金楼爆哦!记得在楼上哦!
現在去看看先~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-25 10:44 AM 發表
多谢娃娃&龟龟..昨晚一起爆奖金楼

虽然不一样楼..
2500樓還未爆,....仲有3000樓....今晚又一起爆吧...哈哈