返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-25 10:45 AM 發表
龟龟..你问我的:

Malaysia星期一的假期:

今天是屠妖節 我國是個多元種族的社會,馬來人、華人、印度人和其他種族各有各的風俗、傳統節日,一年到頭各國節慶都能在我國一起過。 而對我國的印度教徒來說,其中最為重 ...
是否等同香港的萬聖節....???
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 CC517 於 2008-10-25 11:52 AM 發表
蛙蛙早晨.
哈哈,,,,,hihi 貓貓
做咩用個咁既頭像呀...??
1 2 3 上呀~~~~
原帖由 qqbubu 於 2008-10-27 05:33 PM 發表
娃娃,你在这里赌马啊!
不是輸馬.....是個主題跌左落去...要好大力先推到上黎...哈哈
原帖由 sos924 於 2008-11-1 12:09 AM 發表
boss攰得濟冇上來
是呀,.,,,聽日行到死下死下.....
又曬....冇咩體力...見到你ADD我都懶得應....只係覆左網上商店D野就去沖涼訓覺,,,,
原帖由 qqbubu 於 2008-11-1 02:15 PM 發表
你终于浮出水面啦!娃娃。。。
得閒咪閃出黎...唔得閒就柄埋一二邊...
早晨....推推先.........
原帖由 dicksonkhan 於 2008-11-2 10:54 PM 發表
大家好!我的照片已放在(小白疯人馆)第一页哦!请大家去看看,小的拍的照片吧!
好....去看看先~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-2 11:13 PM 發表

靚太唔易做啊!
我仲要辛苦多15年呀起碼....哈哈
原帖由 qqbubu 於 2008-11-3 09:44 AM 發表

值得!之后就可以叹世界咯!
15年後叫做唔洗咁憂心...但係個女喺母親心目中...永遠都係要憂心.....
所以....直到我死左果日...都未可以透透氣....死左就更憂心...擔心佢生活等等的事...
呢d唔知係唔係叫兒女債呢....哈哈
原帖由 qqbubu 於 2008-11-3 10:02 AM 發表

简直就是咯! 一生儿女债,无法还得清哦!
望儿女大过之后,孝顺咯!
望就咁望啦,,,
不過我邐 都幾難了...哈哈
原帖由 qqbubu 於 2008-11-3 06:05 PM 發表

希望你美梦成真,娃娃!
哈哈,,,,,相信難過登天....哈哈
原帖由 qqbubu 於 2008-11-3 08:19 PM 發表

只有恒心什么事情都可以成功。。。。
呢d同恆心係兩回事喎......
有恆心冇用,,,要佢自己本身肯孝順先得...卡卡
hihi 各位好~~~~~~~~~~
原帖由 sos924 於 2008-11-4 08:46 PM 發表
晚上來一來~

沒大眼boss的日子真悶極了
廢話...我日日都有on msn...係你自己唔on之嘛....
唔好講到係我失蹤........失蹤果個人係你..........