返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-5 08:02 AM 發表
好耐无见...娃娃
hihi.....打後都會好少見了.....我好忙呀~~~~
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-7 12:36 AM 發表

潜水啊...
是的....打後會更忙....所以會好少時間上黎傾計...
有時留完言就要走了,,,,,,,,
原帖由 sos924 於 2008-11-7 12:35 AM 發表
唉~而家收工不定時~

又攰(仲攰過以前)...唔失蹤唔得啦
你做咩SD ffline meg 話你想買果條手巾仔呀...??
你要黎有咩用...???女仔野...
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-7 10:46 AM 發表
好啦...留言给你
哈哈,,,不過我會間唔中返黎幾次既...
原帖由 yicno 於 2008-11-7 10:47 AM 發表
娃娃~早安阿~!
早呀 yicno~~~
原帖由 qqbubu 於 2008-11-7 10:58 PM 發表
娃娃,很久不见哦!很挂住你咯!
現在就見到啦....哈哈
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-8 11:08 AM 發表
叫龟龟长驻E度...
我都好少同佢有聯絡...大家各有各忙.......
原帖由 Geai 於 2008-11-8 01:18 PM 發表
froggy     how r u
hihi Geai ~~~
吃了午飯未呀...??
推推推~~~~~~~~~
好耐冇返黎喇....返黎同大家打聲招呼先.....
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-16 01:06 AM 發表
我响度...
hihi 靚婆婆婆~~好耐冇見~~~~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-16 01:14 AM 發表
最近你忙公司D事情吗
不是呀,,,,各樣事各樣忙...
原帖由 sos924 於 2008-11-16 01:24 AM 發表
boss~how are you
乜鬼野事呀...??
原帖由 dicksonkhan 於 2008-11-16 06:17 PM 發表
你们现在,是否很少见面啦?
和誰很少見面...??
原帖由 sos924 於 2008-11-16 08:49 PM 發表
冇事
冇事又叫...??