返回列表 回復 發帖
原帖由 sos924 於 2008-11-16 08:50 PM 發表
我們很少見的
前排都多,,,,,不過9月開始到依家就少左了,,,
因為我很忙的.........卡卡卡
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-17 12:39 AM 發表
靚太還在ma?
依家喺度....但你走左了....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-17 07:02 PM 發表

我又依家sin嚟
哈哈..我都依家先黎...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-17 08:07 PM 發表

見到啦!yeah!~~~
哈哈..我都見到你...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-17 08:43 PM 發表

煮咗飯俾......佢哋食啦?!
食完了...7點吃飯的...你呢....吃了沒有....???
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-17 08:51 PM 發表

still wait eat中......
有咩食呀今晚..???
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-17 09:11 PM 發表

蒸雞肉,冬菇纳菜,生炒排骨和白飯...
幾好送咁啵....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-17 10:10 PM 發表

有兩味好清架
清清地咪幾好....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-17 10:17 PM 發表

咁你又煮咗乜好嘢呀?
今日食番茄肉碎蛋,煎雞翼,同埋金菇牛肉卷,,,
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-17 10:22 PM 發表

正過me好多呀!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
哈哈...自己煮,,,想食咩就食咩,,,,
你都可以...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-18 03:24 PM 發表
乜你認為凸咩?
佢是說我隻眼會凸嗎...??哈哈
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-18 03:29 PM 發表

我是男人 少煮~~~
邊個話男人會少煮...大把廚師都係男人啦...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-18 03:30 PM 發表

我同樓上位仁兄say
佢好搞笑...一入黎話咩眼大係好,,,但唔好凸,,,都唔知咩意思...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-18 03:33 PM 發表

i say at home~~~
你咪仲好,,,有人煮埋比你食...唔洗郁,,,,我都想...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-18 03:33 PM 發表

i think he say the ICON~~~
哈哈....咁呢隻 → 的確又幾大同幾凸既,,,