返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-18 03:36 PM 發表

但好難食架
唔係掛...??太清唔岩你咋...??你喜歡濃味一點...??
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-18 03:37 PM 發表

乜有凸咩
隻眼仲大過塊面...咁仲唔係凸..??
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-18 03:41 PM 發表

mama無心機煮嘢......所以.......
o..咁唔怪得啦,,,冇心機煮就煮唔到好送...
不過總好過食外賣啦,,,
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-18 03:42 PM 發表

係大啫
大得誇張...哈哈
我去睇小說先,,,,晏點再回來...
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-18 03:44 PM 發表
小说...我好耐无看..
我喜歡看梁佩瑚,鄭梓靈,,,張小嫻就一dd,咁你呢..???
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-18 03:55 PM 發表

咩類型? see you later la~~~
愛情小說....尋日已經睇晒成本了,,,
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-18 03:54 PM 發表
我认识---->>張小嫻...........
張小嫻得一dd作品係ok....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-18 03:55 PM 發表

愛我的人和我愛的人...
你果d都唔係小說黎既......
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-19 03:18 PM 發表

咁係咩嚟呀?
你話你愛看你腺的人同愛你的有...邊有呢本小說...
你果d係要真實的寫生...哈哈
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-19 03:24 PM 發表

我兩年前sin睇完咋...
真的...??是什麼作者...???好看嗎...??
我還以為不是真的有這本書...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-19 03:31 PM 發表

係張小斕架!hk好出名wo~~~~~~
小張嫻作品我有齊晒...但冇一本個書名係呢個喎,,,
你係唔係記錯名 / 記錯作者...??
因為書後面都有列齊佢不同系列的全部著作....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-20 02:35 PM 發表

唔知呀 ~~~~~~可能係我記錯 揾番再say過你知......
好呀,,,冇問題,,,,
好書係要分享下既...
原帖由 jclai 於 2008-11-20 08:27 AM 發表
早安。。。很久没来坐了。。。
hihi jclai   好耐冇見,,,,
原帖由 qqbubu 於 2008-11-20 05:13 PM 發表

娃娃,这个时间,点解这么得空蛇啊!
因為明天女女不用上學...放假....所以她去了我媽媽度...