返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-9 04:25 PM 發表
很久没进来5师妹的场站了.....
哈哈...金師兄...你頭像好強壯喎....
香港好凍呀....我一睇見你個頭像著咁少就即打冷震....哈哈
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-9 07:39 PM 發表
你是那一种打冷震.....?
感覺到天氣咁凍...都唔著衫果種打冷震....哈哈
因為香港得十幾度咋,,,,你地果度就好啦....唔凍....我就最怕凍~~~
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-9 07:55 PM 發表
我还以为那种打冷震..... 我们这里这几天都凉凉的... 雨季到....
哈哈...當然唔係你想像中果種打冷震啦...卡卡
雨季到,,,,涼涼地幾好丫...
不過落雨濕濕就唔多好了~~~
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 03:03 AM 發表
哈哈... 5师妹好... 不愧是我们4人帮的弟子...
下毛毛雨我还喜欢... 最闭,下can都是大雨。(还闪大雷)
大雨仲討厭.....門口都唔想出...
返工又迫住要出門口,,,真係激死人....
原帖由 zxc12344321 於 2008-12-10 11:22 AM 發表
路过路过!!!
hihi ~~~
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 02:50 PM 發表
唉... 我这里才刚刚下了场大雨....
雨季就係咁...成日都覺得好濕立立...
仲要出明口唔見落雨...過一陣又落大雨...冇預備帶遮就比d雨玩死......
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 03:09 PM 發表
最弊是你带遮时就没下雨....
係喎...帶左就出陽光....唔帶就落狗屎....
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 05:04 PM 發表
是酱的啦... 很多人都和我们有过一样的经历....
天氣成日都整蠱人....
係要人搞到好狼狽先安樂~~~
原帖由 sos924 於 2008-12-10 10:16 PM 發表
BOSS好
hi...好耐冇見~~~
原帖由 rrliew 於 2008-12-11 08:59 AM 發表
yiyi selamat pagi
哈哈...鴨鴨早晨呀~~~
祝你生日快樂呀~~
我喺你個主題祝左你喇....
原帖由 rrliew 於 2008-12-11 09:11 AM 發表

我见到咗啦
哈哈...睇黎今日的鴨鴨特別開心喎...

今晚去邊度慶祝呀...??
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-11 12:15 PM 發表
5师妹....
hihi 金師兄~~~
原帖由 qqbubu 於 2008-12-12 06:39 PM 發表
哇娃!你浮出水面啦!
係呀QQ...今日星期五嘛....咪浮出黎囉....哈哈
原帖由 qqbubu 於 2008-12-12 07:54 PM 發表

我忘记左啦! 今日是星期五
哈哈,,,你快樂不知時間過嗎...??
原帖由 qqbubu 於 2008-12-12 09:39 PM 發表

不是啦!我整天待在股票市场,忘记时间咯!
哈哈,,,大炒嗎...??
我冇玩了已經....