返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-12-23 12:15 AM 發表

娃娃,你生气啦!
當然啦...約我咁多次果個係佢....甩底又係佢...
我覺得佢好唔尊重人囉...
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 CC517 於 2008-12-23 03:22 PM 發表

你好嗎, 你個女好嗎, 你老公好嗎.
哈哈....我好好,,,我個女好好,,,我老公,,,唔知呀...哈哈
咁貓貓你又好嗎,,,???
原帖由 YUYUME 於 2008-12-23 09:56 PM 發表
青蛙姐姐你好
HIHI YUYU
原帖由 CC517 於 2008-12-23 09:49 PM 發表

好好呀, 非常之好 如果今晚六合彩中埋頭奬的話.
開左啦....有冇中呀...??
聽人講好似話係4千幾萬,.,,,
原帖由 CC517 於 2008-12-23 10:01 PM 發表

中一個字.
我冇買呀,.....好多期冇買,,.,,,
咁頭獎有冇人中呀...???
原帖由 YUYUME 於 2008-12-23 10:56 PM 發表
超....你幾多歲
佢大過我,,,,所以一定大過你.,...
原帖由 YUYUME 於 2008-12-23 11:53 PM 發表
又係老野
唔係話我老丫嘛...???我大你少少啫....
原帖由 sos924 於 2008-12-24 01:40 AM 發表
我知我衰架啦
費事同你講...我唔會再應你....
講多都覺得嘥氣...你次次都係咁講啦,,,,,嘥我時間....
原帖由 qqbubu 於 2008-12-24 09:27 AM 發表
娃娃,平安夜快乐
hihi QQ平安夜快樂~~~~
今晚有咩地方去呀...??
原帖由 CC517 於 2008-12-24 11:07 AM 發表
蛙 & 龜 & all.

祝你們

貓貓 敬上
多謝阿貓,,,
原帖由 YUYUME 於 2008-12-24 11:59 AM 發表
YUYU 綠色果隻係唔係青蛙仔黎架...??
多謝你,,,,祝你聖誕快樂~~~
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-24 01:11 PM 發表
5师妹... 圣诞快乐....
金師兄,,,,聖誕快樂~~~
原帖由 YUYUME 於 2008-12-24 06:32 PM 發表
我冇話你
哈哈,,,,還好,,,你知啦...女士係最怕比人話老....
雖然我唔係老....哈哈

我娃娃喺度祝各位:

2008年聖誕快樂~~~~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 YUYUME 於 2008-12-24 11:38 PM 發表
唔敢話你老
事實唔老,.,,