返回列表 回復 發帖
今日好似個個主題都冇咩人喺度咁既.........
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
各位好~~~吃了飯沒有呀...???
原帖由 炼狱死神 於 2008-11-17 08:07 PM 發表

你好哦~~
娃娃~~
hihi 杰杰,,,你訓醒了....??
食左飯未呀...???
原帖由 贱狼人 於 2008-11-17 08:07 PM 發表
娃娃,好
hihi
原帖由 YUYUME 於 2008-11-17 08:09 PM 發表
青蛙姐姐你好。。。知唔知我係邊個。。
叫得我青蛙姐姐...只得一人咋啵....
原帖由 炼狱死神 於 2008-11-17 08:10 PM 發表

我吃饱了咯。。。
呵呵呵。。。
我有收到小白的转账了吖。。。
嘻嘻嘻。。。
你呢??
在做什么呢??
有呀,,,,6萬多元....你呢...
原帖由 YUYUME 於 2008-11-17 08:11 PM 發表
邊個牙~~咁岩?!
但我真係唔知你係邊個....
快報上名來...
原帖由 炼狱死神 於 2008-11-17 08:13 PM 發表

有啊~
他到底得到了多少钱啊??
为什么会分到6万多元给我们呢??
他得獎金樓$388888
但唔知佢分左比幾多個人呀....
原帖由 YUYUME 於 2008-11-17 08:13 PM 發表
我新黎嫁。。。多多照住小妹~~叫我yuyu
新黎....???唔係掛...??你係版主大大喎...
你睇住我先岩...
原帖由 YUYUME 於 2008-11-17 08:14 PM 發表
你仲要唔要錢啊
哈哈..你派錢錢嗎...???
原帖由 YUYUME 於 2008-11-17 08:16 PM 發表

得個名~~我廢嫁
哈哈,,,唔緊要..但我見到你仲有個名喎,,,,有錢人,....
打劫你先..........
原帖由 YUYUME 於 2008-11-17 08:17 PM 發表
係喎。。。你。杰。同青蛙姐姐各一百萬~~~一陣比
咁多...??真不好意思喎~~~
原帖由 YUYUME 於 2008-11-17 08:17 PM 發表
哈哈。。。係啊
咁闊佬,,,,好呀...多謝晒先~~~
原帖由 炼狱死神 於 2008-11-17 08:18 PM 發表

应该是有5-6个吧??
應該是...總之有份分埋一份已經好開心...卡卡
原帖由 qqbubu 於 2008-11-17 08:18 PM 發表
娃娃,今日这么得空。。啊!
是呀...今日比較得閒,,,,