返回列表 回復 發帖
原帖由 miki1012 於 2008-8-15 09:31 PM 發表

你哪里人啊。。。广东好深哦。。。看不太懂
我是香港人,你呢...??
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-15 10:46 PM 發表
我到咗啦..
歡迎婆婆...等我去攞張 chair 比你坐先......
悶屎了....隻龜仲未返...
又比人霸住左啦唔洗問..........
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-15 11:56 PM 發表

好啊..舒服D架
哈...搵到一張細細的...你夠坐嗎...??

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-15 11:56 PM 發表

慢慢爬返来啊
爬左一晚了...都仲未到......
原帖由 CC517 於 2008-8-16 12:15 AM 發表
入來陪下你啦隻蛙.
點呀隻貓....冇晒 chair 了....坐住地下先啦....
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-16 12:33 AM 發表

是啊 ..你仲不去帮手...拾去返黎
等我打比佢先....
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-16 12:50 AM 發表

只龟仲有手机啊
是呀....好勁呀...龜都有手機.....
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-16 01:00 AM 發表

咩号码啊 msn有无啊
號碼等佢自己比你啦...
佢有msn呀....
原帖由 sos924 於 2008-8-16 01:03 AM 發表
來了
唔好再遲d先黎...憎屎你......
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-16 01:08 AM 發表

是啊 叫他add我啊
叫左佢上黎...佢睇到就會add你...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-16 01:10 AM 發表

扣他人工啊
他一向都冇人工的...
賺左咁多錢錢....等我又搞下獎金樓回報返大家先.....
本人好窮....出多少錢好呢........龜龜...係唔係一人比一半呀,.,,,??
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-16 01:20 AM 發表

点add 啊...我没放msn出来啊
你pm 比佢...
原帖由 sos924 於 2008-8-16 01:22 AM 發表
發生咩事
叫你獎金一人出一半...好嗎...???