返回列表 回復 發帖
原帖由 sos924 於 2008-8-16 02:31 AM 發表
畀左妳啦
做乜咁好人....做乜要對我咁好喎....人地明明話唔洗....
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 chfong2 於 2008-8-16 02:34 AM 發表
这样呀,教你讲"Terima Kasih"(多谢)
好呀...Terima Kasih ^^
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-16 02:36 AM 發表

你要的时候可以同我拿架..不洗客气
不用了...我自己去搶金樓搶,,,卡卡
多謝婆婆咁好人...
原帖由 chfong2 於 2008-8-16 02:37 AM 發表
一定,有时间没工作时一定上来。你还是学生?
不是啦...我是一個好後生的媽媽...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-16 02:38 AM 發表

娃娃..你个青蛙王子出现啦
哈哈..佢一早已經出現...可惜佢係龜....變唔到青蛙...
原帖由 qqbubu 於 2008-8-16 02:39 AM 發表
守护天使才对。
錯...是守護龜....
原帖由 sos924 於 2008-8-16 02:39 AM 發表
話晒老死
你先老死....我未有咁快死........
原帖由 chfong2 於 2008-8-16 02:40 AM 發表
你要应回我"sama-sama"(不用客气)
哈哈...又學多一句了.....Terima Kasih
原帖由 qqbubu 於 2008-8-16 02:42 AM 發表
哈哈!哈哈!
龜係要來給我踢的...
原帖由 chfong2 於 2008-8-16 02:46 AM 發表
你已经是妈妈啦?点解重有时间在这?不用照顾小孩吗?几岁了
我個女就來3歲....
她去了我媽媽家....
原帖由 qqbubu 於 2008-8-16 02:46 AM 發表
是不是当球这么踢啊!小心脚痛,会变成天残脚啊!
是呀...我著左對好硬的鞋....不會痛的..
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-16 02:48 AM 發表

我是讲..qqbubu
QQ 係我守護神..??係咪先...???
原帖由 sos924 於 2008-8-16 02:50 AM 發表
踢到爛
你咁硬...點會爛...
你們談住先...我行開一陣...
好快返......