返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 05:17 PM 發表

可能走咗呱
比我嚇走左......
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 cyoong019 於 2008-10-2 05:17 PM 發表

ok...妳pm我... ..
我已經pm左你喇......
原帖由 cyoong019 於 2008-10-2 05:18 PM 發表

我仲係到架....
做咩咁慢....仲以為你走左....掛住諗港女嗎..??
原帖由 cyoong019 於 2008-10-2 05:20 PM 發表

妳都唔係咩怪物...邊會嚇得到我..
哈哈...我係怪獸...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 05:20 PM 發表

佢放假咩
唔係...佢返上畫班.....
原帖由 cyoong019 於 2008-10-2 05:24 PM 發表

我打字勁慢..事關我係唔識打字架 ..我用手寫板架

勁掛住港女...
原來係咁....唔怪得啦,.,,,,,

掛少一陣啦....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 05:25 PM 發表

大眼的青蛙怪獸
哈哈,,,,你真係明白我喇...
原帖由 cyoong019 於 2008-10-2 05:26 PM 發表

嘩.嘩...怪獸....食唔食人肉架..
嘻.....我唔食人,,,,但我驚人食我....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 05:27 PM 發表

YEAH!~~~~~~我都係
你都喺香港啦....洗咩掛....
原帖由 cyoong019 於 2008-10-2 05:28 PM 發表

我掛少陣會死架..悶死...
有冇咁誇張...........
原帖由 cyoong019 於 2008-10-2 05:30 PM 發表

你都係?..係咩.唔識打字..用手板定咩..
可能佢同你一樣咁掛住港女..........
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 05:31 PM 發表

己經俾老公食咗
哈哈.....你又知.......
可能今日未食.........
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 05:32 PM 發表

我係話用手寫板呀
你都用手寫板...???點解唔學下打字....打字快好多..........
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-2 05:33 PM 發表
娃娃.. 好耐无见啊
hihi 婆婆,,,,
原帖由 cyoong019 於 2008-10-2 05:34 PM 發表

再誇d仲有..我之前試過同某個港女談過綱戀..
..最后俾佢飛.. 提起都傷心...T.T
網戀...??好高深度............