返回列表 回復 發帖
原帖由 chfong2 於 2008-8-16 02:53 AM 發表
你不用工作吗?
我是一個小小的老闆...不是天天也上班的...
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 chfong2 於 2008-8-16 02:55 AM 發表
等你
我返黎喇....^^
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-16 02:56 AM 發表
累了..

听日见啦..
明天見喇婆婆,,,,
原帖由 qqbubu 於 2008-8-16 02:56 AM 發表
孩子,放在心上,所以这么多时间咯!
不是啦...是我的媽媽幫我湊....月尾就我自己湊返....
原帖由 qqbubu 於 2008-8-16 02:59 AM 發表
我都要睡了,娃娃,明早见88
好啦,,,,明天見喇...不過明天我唔多時間留在論壇,,,
要出去吃晚飯....
原帖由 sos924 於 2008-8-16 03:04 AM 發表
又走嘛~拜拜
我未走呀龜龜.....
原帖由 chfong2 於 2008-8-16 03:05 AM 發表
原来你是老板良
一個小小的老闆啦....所以平時比較得閒....
原帖由 chfong2 於 2008-8-16 03:10 AM 發表
有几小啊?好过我啦要打工
鋪頭好細啦....打工冇做老闆咁大壓力...又要入貨...又要憂賺到與否.....
原帖由 sos924 於 2008-8-16 03:16 AM 發表
有野爆
爆咩...我d野你都知啦....
原帖由 chfong2 於 2008-8-16 03:20 AM 發表
卖什么的
賣鐨飾...
原帖由 chfong2 於 2008-8-16 03:24 AM 發表
What is that??
diamond.....
原帖由 sayming90 於 2008-8-16 03:28 AM 發表
can we be friend? XD
ok... nice to meet you
原帖由 sos924 於 2008-8-16 03:31 AM 發表
咁又係
咩祕密都係第1個知了....
原帖由 chfong2 於 2008-8-16 03:38 AM 發表
哇好掂啊你
不是啦...起初媽咪打本做生意.....
原帖由 chfong2 於 2008-8-16 03:39 AM 發表
can i be a second person
暫時現在沒有什麼祕密了...