返回列表 回復 發帖
原帖由 sos924 於 2008-8-16 03:40 AM 發表
哈~老死
都話係你先老死咯...我唔死呀....
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 chfong2 於 2008-8-16 03:42 AM 發表
then,就靠你的本事
慢慢學就會識了.....都冇得我唔學啦....
原帖由 sos924 於 2008-8-16 03:44 AM 發表
妖~唔係指ED呀
哈...咁講老友唔得咩....死日死死聲..
原帖由 chfong2 於 2008-8-16 03:44 AM 發表
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ?? your husband?
哈哈....我老公唔係..佢最憎青蛙...
原帖由 chfong2 於 2008-8-16 03:46 AM 發表
不然点做老板
係呀....真係好困難架...
但為左3餐一宿..所以要頂硬上...
原帖由 sos924 於 2008-8-16 03:52 AM 發表
best個隻
my best fd....
原帖由 chfong2 於 2008-8-16 03:53 AM 發表
感你有叫蛙女?
係呀...佢成日搶我屋企d青蛙....
龜龜...chfong2 我要訓了.,...明天再傾啦....拜拜...早抖
原帖由 chfong2 於 2008-8-16 03:55 AM 發表
洗不洗讲到感掺啊
真係好慘架....好多野要做....做錯一步就影響公司了....
原帖由 chfong2 於 2008-8-16 03:59 AM 發表
他现在不在吗?
她去了我媽媽家....
原帖由 sos924 於 2008-8-16 03:58 AM 發表
拜拜波士
拜拜龜龜.......
哈...我還未訓呢......
各位....我返黎了.....一陣去比獎金1500個得獎者先
原帖由 qqbubu 於 2008-8-17 01:26 AM 發表

娃娃,婆婆帖要爆着,快的过去顶爆帖啊!快的啊!
唔過住了...今天唔多得閒,,,,,,
原帖由 CC517 於 2008-8-16 11:29 PM 發表
隻蛙, 卦住玩唔記得買六合彩呀.
今日出左去....連電腦也是剛剛才開....