返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-17 02:06 AM 發表

你又没训啊....
我返了屋企一陣.....未打算咁早訓....
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-17 02:09 AM 發表

我刚刚训醒啊..
訓到咁夜...???
原帖由 sos924 於 2008-8-17 02:10 AM 發表
我不嬲冇三點都唔訓
之前好似話最遲兩點,,,愈來愈遲.......笑死
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-17 02:10 AM 發表

训咗1个钟...
訓一個鐘又起身玩...???
原帖由 sos924 於 2008-8-17 02:12 AM 發表
除了我和娃娃~外星貓~

個個都是~
cammy都係香港人呀......
原帖由 sos924 於 2008-8-17 02:14 AM 發表
呵~鍾意同某人傾
邊位某人呀...??
原帖由 sos924 於 2008-8-17 02:14 AM 發表
未見過既
佢通常下午喺度......
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-17 02:18 AM 發表

仲要几个架...VC都系HK人
VC未見過.....
原帖由 sos924 於 2008-8-17 02:38 AM 發表
果個咪妳
o...原來我叫某人....冇名的......
原帖由 sos924 於 2008-8-17 02:39 AM 發表
咁冇可能撞到
你放假都唔得.......因為你未起身...
原帖由 sos924 於 2008-8-17 02:42 AM 發表
娃娃BOSS
唔洗依家先黎賣口乖.......唔受呢套.......
原帖由 chfong2 於 2008-8-17 02:48 AM 發表
All is here
你都來了....好呀...
原帖由 chfong2 於 2008-8-17 02:52 AM 發表
娃娃,what is your MSN add? Can give me or not? If can PM me lah
ok...pm比你丫...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-17 02:54 AM 發表

见女仔就问msn..
我是個阿伯....卡卡 有冇人信.......
原帖由 chfong2 於 2008-8-17 02:54 AM 發表
点解不去mickey道?我想帮她破10000post
因為我就訓了...明天才幫她手破....