返回列表 回復 發帖
原帖由 chfong2 於 2008-8-17 02:57 AM 發表
Add already
見到了......
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 sos924 於 2008-8-17 02:59 AM 發表
做咩唔受者
唔受就是唔受....沒有得解釋
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-17 02:59 AM 發表

我有问你啊...
哈哈....我是個老伯伯.....卡卡
原帖由 chfong2 於 2008-8-17 03:02 AM 發表
明天我不来了。要拜四才回来同你哋吹水
為什麼..??這麼多天要去那...???
原帖由 sos924 於 2008-8-17 03:04 AM 發表
呀伯妳好
點呀老坑.......
我訓了.......你們慢慢談.......拜
原帖由 sos924 於 2008-8-17 03:07 AM 發表

話晒妳下屬
就係我下屬...就學咩人咁多野講....卡
原帖由 sos924 於 2008-8-17 03:09 AM 發表
點到咁老= =

係咪應該叫妳靚姑
你先係阿姑.......你未屎過呀...??
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-17 03:10 AM 發表

他想追你boss...
不是啦........
原帖由 sos924 於 2008-8-17 03:11 AM 發表
搭下散者
哈哈....要付出代價的......
原帖由 sos924 於 2008-8-17 03:12 AM 發表
boss有歸宿了架啦

我負責boss安全
岩聽.....chfong2 都知我有個女...聽日先講完....卡卡
原帖由 sos924 於 2008-8-17 03:13 AM 發表
玩下咋嘛~靚女boss
哈...我講笑之嘛...又唔係真嬲.......
真嬲就off msn 唔睬你啦....
原帖由 sos924 於 2008-8-17 03:16 AM 發表
做娃娃下屬要受好多重考驗架
好難為你咁話啦.......
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-17 03:17 AM 發表

你做保镖啊
錯,,,,,,,係工人.......
原帖由 sos924 於 2008-8-17 03:17 AM 發表
又黎個招就
哈哈....就是果招........