返回列表 回復 發帖
原帖由 sos924 於 2008-8-17 03:28 AM 發表
屎左好耐
唔怪得知你咁臭啦........
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 sos924 於 2008-8-17 03:29 AM 發表
洗唔洗呀
咁呀...一係一腳踩死你啦.......
原帖由 sos924 於 2008-8-17 03:30 AM 發表
可以壓住我
係唔係都騎住你架啦....未諗衰野呀......
原帖由 sos924 於 2008-8-17 03:31 AM 發表
妳要我屎唔通唔去咩
咁你去屎啦.......
原帖由 sos924 於 2008-8-17 03:32 AM 發表
青蛙壓龜殼
吹咩...唔比呀..??我鐘意呀.......
原帖由 sos924 於 2008-8-17 03:32 AM 發表
咩衰野先
點知你....我講定先......
唔傾了.....閃人.....聽日再傾..........
原帖由 sos924 於 2008-8-17 03:34 AM 發表
屎去訓未呀
你先屎去訓.....我係行去訓.......呵呵
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-17 03:34 AM 發表

看来他黏住你啦..
我一腳踩扁他......
原帖由 sos924 於 2008-8-17 03:34 AM 發表
好啦~BYE BOSS
88...明天見喇各位........
早晨.......我起身了...........
原帖由 rrliew 於 2008-8-17 09:56 AM 發表

起身就去擦牙
刷左了....食埋早餐才回來呢...
原帖由 manyiu 於 2008-8-17 09:58 AM 發表
自己煮定出去食呀?
自己煮呀....煮埋比我個女食....太熱了....不想出去買.........
原帖由 manyiu 於 2008-8-17 10:01 AM 發表

我鍾意你之前個 頭像 多D, 你而家個好似眼金金望實人咁 ga!
佢之前用什麼頭像...??
原帖由 manyiu 於 2008-8-17 10:03 AM 發表

幾多度呀? 屋企有冇裝冷氣?
就是開了冷氣才更不想出去.....出面32度....