返回列表 回復 發帖
原帖由 manyiu 於 2008-8-17 10:07 AM 發表

有D科幻感覺! 我出去啦, 番黎再傾! 再見!
好丫.......晏d再傾.......拜拜
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 CC517 於 2008-8-17 10:50 AM 發表
早呀隻蛙 & 隻龜.
早呀貓記...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-17 10:59 AM 發表

各位,早安啊!
早晨呀~~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-17 01:27 PM 發表
我到咗啦..
hihi 靚婆婆.....
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-17 01:34 PM 發表

你有中奖金楼啊
幾日唔中....所以今日走去中...卡卡
我返黎了.........
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 06:16 PM 發表
就黎到1900喇
1955先有獎金呀....
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 06:28 PM 發表

不過我都實爭輸
睇準d時間....就可以得獎了....
好快就到1955樓,,,,,獎金在望了你們...
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 06:34 PM 發表

而家開始搶??
可一慢慢談...一到1950就要開始鬧快....因為只25個帖時間搶1955
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 06:35 PM 發表

仲話好快~~得2丁友仔
仲有我嘛....我就一定唔會同你地爭...
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 06:36 PM 發表

一定又冇我份
未必既....邊個搶到都唔知...
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 06:37 PM 發表

時間過得好慢
係呢...你係唔係香港人...??識聽我地口語化....
原帖由 miki1012 於 2008-8-17 06:37 PM 發表

而家开始抢?
未咁快....仲有成一百個帖先到.......
原帖由 miki1012 於 2008-8-17 06:41 PM 發表

刚才是不懂那句。。

现在懂了。。。
要說華語先會明嗎...??