返回列表 回復 發帖
原帖由 miki1012 於 2008-8-17 06:56 PM 發表

什么意识。。。。
即是說這樣的話你便會明白....
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
你們慢慢傾到去獎金樓喇...我要出去了...
返黎才發獎金.......
恭喜byeiln 得了1955樓獎金....但見到你灌水...卡卡
不過算啦...你新人..第一次就比你啦....下次唔好喇...
原帖由 CC517 於 2008-8-17 10:22 PM 發表
喂, 蛙蛙, 這麼晚呀.
係呀....今日上左黎好多次了....要湊女嘛...
岩岩車左佢返媽咪度....剛剛回家不久.....
byeiln 呢...??去了那裡...??
你們嚇跑了她嗎...??

原帖由 byeiln 於 2008-8-17 10:28 PM 發表
其實我真係唔知道我中左1955既帖.....
我心急得濟所以用左公仔....
我之前真係唔知情...
其實大家都知我係新人,,,岩岩玩呢個TVBNOW
如果大家都覺得我犯規,
就當我冇左過1955既$150000喇

對唔住呀 ...
傻啦....獎金我會給你的...你是新人所以唔知...
大大都冇罰你...我更加不會啦...
依家就去過數給你....收到話我知..
byeiln  2008-8-17 10:32 PM TVB 150000 元  積分轉出  

已過數了....^^
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 10:32 PM 發表
當我冇中過帖啦~

咁大家會好過D麻~
不用自責....大大都說你冇事就冇事...^^
原帖由 raytian 於 2008-8-17 10:26 PM 發表

你猜le?娃娃393125
應該不會吧...
原帖由 CC517 於 2008-8-17 10:26 PM 發表

上課未, 幼稚園好早上課啊.
9月1日先開學...咩都買齊了...
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 10:35 PM 發表

咁既環境你仲肯俾我中獎....
對唔住呀....yiyianki

by the way....多謝你
傻啦...他是新人嘛...
不要再自責了,我們不會怪你....下次搶金時不要再這樣便成了....
原帖由 miki1012 於 2008-8-17 10:37 PM 發表

没事的。。。刚开始我也是不懂。。。现在知道还来得及
對了....這又不是大事....不用放在心上....
不要再提了...2300樓又有獎金呀...
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 10:42 PM 發表
總之我要同呢度所有每一位BYEILN既朋友講

( 對 唔 住 )

大家肯願諒BYEILN , BYEILN真係好感動

我真心咁係度講 ( 我 愛 呢 度 每 一位 既 你 地 ) ...
你是女仔呀....不要愛上我.....我不斷背的....
原帖由 hendytiu 於 2008-8-17 10:43 PM 發表

好啊!!那就一起破帖吧!!哈哈!
我留返給你們破.....差不多到2300樓我就會不說話了...