返回列表 回復 發帖
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 10:47 PM 發表
你們為什麼還不睡~??
現在太早了.....睡不下....
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 miki1012 於 2008-8-17 10:47 PM 發表

每次遇不到
下次要再加油呀.....你一定會成功的...
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-17 10:49 PM 發表
入黎睇下。。
入來搶下金啦...
我羸了你3次獎金....現在分返出去比大家開心下.....
原帖由 hendytiu 於 2008-8-17 10:49 PM 發表

是喔!!你们放假哦!!你们就好咯!
你星期日也沒希假期嗎...???
原帖由 miki1012 於 2008-8-17 10:52 PM 發表

是有奖金不在
下次就要對準時機了......
原帖由 hendytiu 於 2008-8-17 10:54 PM 發表

有啊!!明天又要上课了!!
o...真可憐....你一個星期有多少天假期...??
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-17 10:56 PM 發表

仲有200几帖啊。。
話咁快就到啦....卡卡
原帖由 miki1012 於 2008-8-17 10:56 PM 發表

就是对不到
咁就真係好難預計....有時我去搶金...明明還有百幾帖才到獎金樓....
轉過頭...好快便已經破帖了......
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 10:58 PM 發表

我在這裡認識了很多真心的朋友~

多謝你們
得閒要多多上來和我們聊天呀...
原帖由 hendytiu 於 2008-8-17 10:58 PM 發表

两天啊!!
還好...有些人一星期只得一天假期......
其實我想問.....酱 = 什麼...??
原帖由 miki1012 於 2008-8-17 11:03 PM 發表

大家都在抢
是呀...要好運才搶到....
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 11:05 PM 發表

我會常常上來同你地傾計
好高興認識你...你是香港人嗎...???
原帖由 miki1012 於 2008-8-17 11:06 PM 發表

甚么意识
她說你承讓她....她才可羸取獎金...
原帖由 CC517 於 2008-8-17 11:09 PM 發表

我不是.
因為你是貓,,,,卡卡