返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 05:35 PM 發表

咁要問你至知啦
嘻嘻....唔話你知....
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 05:36 PM 發表

懶得去學
咁鬼懶架...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 05:37 PM 發表

咁好唔真實啫...............................
精神戀愛.....好攰架.....
原帖由 cyoong019 於 2008-10-2 05:40 PM 發表

我學過但唔知得左..用手寫板方便d..但好易壞
我換左3個...
學完都唔記得...??咁搞笑,....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 05:41 PM 發表

仲要出汁嗰隻....................
出晒汁....得返d渣....哈哈
原帖由 cyoong019 於 2008-10-2 05:43 PM 發表

綱戀呢d野港仔港女最愛..
我比較喜歡真實多d......感覺都實在d.......
嗚......退出少林家族要罰一百萬......................
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-2 05:44 PM 發表

昨日去边度玩啊
昨日同屋企人 + 親戚去左燒野食...
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-2 05:45 PM 發表

你做咩想退啊
4人幫變左家族.........
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-2 05:47 PM 發表

你写来自就得啦
佢地個個加入晒4人幫了.........
原帖由 cyoong019 於 2008-10-2 05:50 PM 發表

哈..哈..燒野食..hk人最愛..d港劇成日都有呢幕....
我最鐘意燒野食......好味.......
原帖由 cyoong019 於 2008-10-2 06:01 PM 發表
4人幫有咩好...
4人幫有咩好....???唔知呀.....不過我係佢地一份子....你都係啦...
原帖由 cyoong019 於 2008-10-2 06:02 PM 發表

哈...好熱氣架....
好日都唔燒一次...唔怕啦...
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-2 06:03 PM 發表

4人帮多靓仔
係咩...???我唔覺既....
咩你覺得4人幫好多靚仔咩....
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-2 06:07 PM 發表

为咗心爱既人生BB..不怕架
講得口響....試過之後先講啦....包你一定驚,,,,除非你唔係順產...