返回列表 回復 發帖
原帖由 miki1012 於 2008-8-17 11:10 PM 發表

几时了。。。
她說剛才的1955樓的獎金....
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
我們也是真心想找個朋友們.....
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-17 11:16 PM 發表
大眼妹想点啊。。
想搵岩傾的朋友 only...
原帖由 CC517 於 2008-8-17 11:56 PM 發表
88啦蛙蛙 & 樓上各位 good night.
咁早就走既貓......
我返黎喇....個個都訓晒......
原帖由 walala 於 2008-8-18 01:19 AM 發表

老四在这里。。。。
老四還沒睡嗎...???
原帖由 walala 於 2008-8-18 01:25 AM 發表

多下就去睡了。。。
我也差不多睡了...早晚睡了兩個小時便起床了....
原帖由 sos924 於 2008-8-18 01:26 AM 發表
點會冇
你都差不多啦....明天返工..
原帖由 sos924 於 2008-8-18 01:33 AM 發表
咁早起
3個人迫埋一齊....點訓呀...???
原帖由 sos924 於 2008-8-18 01:36 AM 發表
妳唔夠訓早d休息啦
過多一陣先啦....
咁夜............冇晒人了...................
各位早晨........
原帖由 miki1012 於 2008-8-18 11:19 AM 發表

早啊~~~~你没睡啊
已睡醒了....
一會兒返公司....
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 11:22 AM 發表
GOOD MORNING ~~~
早晨呀~~~
你們慢慢談....到2300樓就有獎金...加油...
我返公司先...下午見,.....拜拜