返回列表 回復 發帖
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 02:57 PM 發表
你叫我做亞包啦
好呀...我最怕打英文....
你可以叫我大眼....佢地一d人叫我做青蛙...
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 03:07 PM 發表

咁我以後叫你做大眼吖
好呀阿包....^^
這裡不夠100帖便到獎金樓了.....
阿包你加油呀.....
原帖由 米兒 於 2008-8-18 03:12 PM 發表
卡卡卡..我黎了
哈哈,,,,你冇頭像,.....睇唔慣.....
米兒....如果你係第2300帖個回覆,,,,有230000做獎金呀....
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 03:13 PM 發表

咁我地以後就係好朋友喇

^^
當然啦....
原帖由 米兒 於 2008-8-18 03:14 PM 發表

係囉..以前不嬲都有
以前我個論壇冇咁多規限嘛....
但呢個人地論壇,,,唔同既...
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 03:14 PM 發表

我一定會努力的
下午少人....容易d搶金,,,,
夜晚一多人就好難中....
原帖由 米兒 於 2008-8-18 03:15 PM 發表

都唔知你up咩野
即係回覆到第2300帖,,,,果個人就有 tvb 幣 230000呀....
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 03:16 PM 發表

咁你要留低同包包傾計先得
我現在就陪你傾啦....反正我也沒事忙....
原帖由 米兒 於 2008-8-18 03:17 PM 發表

有咩用架>????
冇咩架...叫做多d錢咁囉....
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 03:17 PM 發表

我是新人.....請多多指教
佢仲新過你...卡卡....佢係我細妹...
米兒,,,,入唔入四人幫呀...???
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 03:18 PM 發表

哈哈...大眼.....如果你教佢就多一個人同包包爭喇
佢都唔至在d獎金既,.,,,,佢只係想快d用到頭像...
好在依家我地3個都係香港人...唔洗打果d佢地先明既字.....