返回列表 回復 發帖
阿包同米兒 你地一陣入呢度啦...
佢批左你就有1百萬了,,,

http://www.tvbnow.com/plugin.php ... on=view&fmid=33
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 03:28 PM 發表

你住邊頭.....

不如我叫得寵師妹吖.....哈哈哈
我住樂富....你呢...???
原帖由 米兒 於 2008-8-18 03:28 PM 發表
是但啦
哈哈,,,你已是4人幫了...卡
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 03:29 PM 發表
其實我地一陣係唔係應該要去MAMAK吹水檔度搶金呢....襯住晏就人小小
果度幾多帖先搶金...??
我未入過果個主題,,,,,
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 03:33 PM 發表

我住鑽石山.....
但係我入左兄弟帮喎
係喎...你已入了兄弟幫....^^

我同你都住得好近....
原帖由 hendytiu 於 2008-8-18 03:33 PM 發表
我来了!!大家好啊??
hihi 你好...
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 03:34 PM 發表

勁喇.....個度有$1488888
咁多...??
早知我都入兄分幫....
不過靚婆婆已經叫左我入少林,.,,,
原帖由 米兒 於 2008-8-18 03:35 PM 發表
咁快呀...
8師妹,,,,係咪最8架....??
原帖由 米兒 於 2008-8-18 03:34 PM 發表

好多架???
呢度回一個帖先得$1,....獎金當然多啦,,,,,6位數字...
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 03:36 PM 發表

你誤會喇....我話獎金樓....唔係入會費....哈哈哈
咁依家仲有多少帖先到,,,>??
等我一陣又去搶先,...
2000帖先到獎金樓,,,,還差百多帖.....
原帖由 米兒 於 2008-8-18 03:37 PM 發表
我不嬲都咁8..親晒我...正"
咁你咪係正8婆,,,??
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 03:38 PM 發表

大概130帖到....都好快
等這裡完左便去搶...
就到2300帖了....加油呀,...
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 03:39 PM 發表
就黎到喇~~~~好緊張.....好緊張.......
今次我唔緊張了...我做派果個,...卡卡