返回列表 回復 發帖
我返黎了...但食左飯先再傾
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
你們用什麼型號的電話,,,,??
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-18 09:08 PM 發表

没学你!我是电话坏了,才换的。那时是K850i刚出没多久,就去换结果就............
我時時都換電話....
依家部 n95 8GB 用了9個月,,,等出N96
原帖由 sos924 於 2008-8-18 09:08 PM 發表
冇人理我
我理你啦,,,,,
原帖由 sos924 於 2008-8-18 09:16 PM 發表
BOSS你好
洗咩講,,,,一向都係咁好架啦....
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-18 09:21 PM 發表

我现在就用k850i应该不会再换啦!除非是再坏了吧!
即係邊部...??
SE 果部...???
原帖由 sos924 於 2008-8-18 09:23 PM 發表
邊方面先
方方面都好....卡卡
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-18 09:31 PM 發表
娃娃..
HIHI 婆婆
原帖由 CC517 於 2008-8-18 09:32 PM 發表
禮尚往來, 來踩踩.
隻腳有冇踩過屎架...??
原帖由 sos924 於 2008-8-18 09:32 PM 發表
咁又係呀~完美
哈哈...我自戀狂.....完美.......
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-18 09:37 PM 發表

是啊!还不错的哦!至少帮我剩了买相机的钱哦!
現在很多電話也有相機.....
原帖由 sos924 於 2008-8-18 09:39 PM 發表
兩姐妹一樣
佢病情嚴重好多......
哈..我今晚唔得閒返黎....一返黎就已經咁夜了...
原帖由 sos924 於 2008-8-19 12:49 AM 發表
知了~
今晚冇咩mood玩論壇,........
原帖由 sos924 於 2008-8-19 12:58 AM 發表
有心事
唔係呀....唔多想玩啫...