返回列表 回復 發帖
我返來了..........
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 qqbubu 於 2008-8-19 07:00 AM 發表

什么事啊!为公事烦啊!还是。。。。。
不是啦....可能昨晚太攰...
所以唔多想玩....
原帖由 manyiu 於 2008-8-19 11:30 AM 發表
qq 你話呢度有 $$? 仲要等幾耐呀?
第2650樓....
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-19 12:03 PM 發表
大眼妹未出现。。
現在出現.........
原帖由 manyiu 於 2008-8-19 05:25 PM 發表
今天你度熱唔熱呀? 我度涼番啦! 得12 度.
你就好啦....12度...
今天還熱過昨天1度
悶死人了..........
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-20 09:40 AM 發表
娃娃..昨晚线好慢啊....
是嗎..??
昨晚我沒有回來聊天呀...
原帖由 CC517 於 2008-8-20 01:29 PM 發表
蛙蛙又很忙嗎.
幾忙咁呀呢幾日....
今日就唔忙...
約左隻龜去睇80分鐘死亡直播優先場...好抵呀...$50 2張飛...
原帖由 manyiu 於 2008-8-20 01:36 PM 發表
靚姊, 上左黎未呀?
已經上來了...
原帖由 lovecoqu 於 2008-8-20 02:02 PM 發表
讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚
讚讚讚讚讚讚 讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚 讚讚讚  讚讚讚讚讚
讚讚讚讚讚讚    讚讚讚讚讚讚讚 讚讚讚讚 讚讚讚讚讚
讚讚讚讚讚   讚讚讚讚讚讚 ...
你在做什麼....??
無啦啦打咩支持呀...??灌水嗎...??
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-20 03:02 PM 發表
娃娃

少林度有奖金楼啊

4999 25万
5000 50万
5001 25万
係咩...??相信已經過了...我這幾天也很忙....沒有時間上黎呢....
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-20 03:06 PM 發表
hi hi~princess froggie~
hihi 雞雞...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-20 06:43 PM 發表
娃娃 ....

好久没同你倾
是呀....這幾天也沒有空呢.....
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-20 07:07 PM 發表

今日ok.. 我没出街啊...
但是我沒有空時時上來呀...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-20 09:08 PM 發表

至少知道你一切安好就好了!
好感動....你咁關心我...